Dünya sürekli gelişiyor mRNA sistemi sadece covid-19 için yapılmadı daha önceden çalışılıyordu covid-19 olunca ona adapte edildi zaten ileride bir çok hastalığa karşı ciddi bir silah olacak bence boş yere yangın yapılıyor normal bir insan çocukluk döneminde tonlarca hastalığa karşı aşı oluyor bu kadar çekimser olmamak lazım teknolojiye ayak uydurmak her zaman iyidir.

Kapalı alanda maskesiz dolaşan dingilleri def edersek bu işi çözebiliriz gibime geliyor. Bir paket hamburger alayım diye burger kingr giriyorum. Artist hıyar tipli gençler götümün dibine giriyor maskesiz maskesiz. Dövsen suçlu olursun.

neyse aşılarımızı olalım aşı olmayanları ve maskesizleri hiçbir kapalı alana sokmayalım

Çin'in başkenti Pekin'de 53 yaşındaki erkek veterinerin "Monkey B" (BV) virüsü nedeniyle hayatını kaybetmesiyle virüs kaynaklı ilk ölümün gerçekleştiği bildirildi.

Allah belanızı..

Monkey B virüsü hava yoluyla degil de sıvı yoluyla bulasiyor ustat. Vucut sivisiyla temas ile bulasici oluyor. Ölen kişi bir veteriner hekimmis. Maalesef işi sebebiyle hayvan ve bu virus ile yakin temasi olmuş.

Kapalı alanda maskesiz dolaşan dingilleri def edersek bu işi çözebiliriz gibime geliyor. Bir paket hamburger alayım diye burger kingr giriyorum. Artist hıyar tipli gençler götümün dibine giriyor maskesiz maskesiz. Dövsen suçlu olursun.

neyse aşılarımızı olalım aşı olmayanları ve maskesizleri hiçbir kapalı alana sokmayalım

Lebron ustanin sinemada bir animasyon filmi mevcut suan. IMDBde cok dusuk bir rating sahibi, ama sana danismak istedim bir king sevdalisi olarak. Gidilmeli mi?

Lebron ustanin sinemada bir animasyon filmi mevcut suan. IMDBde cok dusuk bir rating sahibi, ama sana danismak istedim bir king sevdalisi olarak. Gidilmeli mi?
Malum ortamlara düşmüş sayın doc. Ben indirdim izleyeceğim. Haterların verdiği puanlar beni ilgilendirmiyor. Bir işin içinde kral varsa o işin kötü olma ihtimali yok

birinci doz sayısı akmıyor günde 50-150 k artıyor aşı olmak isteyen herkes oldu gibi gözüküyor.15-20 milyon aşı olmayan yetişkin var onlar da teşvikle aşı olsalar güzel seviye atlarız. 1.doz sayısının ağustos sonuna kadar 42 43 milyonu geçeceğini sanmam

birinci doz sayısı akmıyor günde 50-150 k artıyor aşı olmak isteyen herkes oldu gibi gözüküyor.15-20 milyon aşı olmayan yetişkin var onlar da teşvikle aşı olsalar güzel seviye atlarız. 1.doz sayısının ağustos sonuna kadar 42 43 milyonu geçeceğini sanmam
unilerin açılmasına yakın 1.doz sayısı artar diye tahmin ediyorum
uni tayfa üşengeçlik ediyor sanki biraz bana öyle geldi

unilerin açılmasına yakın 1.doz sayısı artar diye tahmin ediyorum
uni tayfa üşengeçlik ediyor sanki biraz bana öyle geldi
Sanmam ya şu an üni tayfanın ailesiyle evde kalıp akşamları ortamlara gittiğini düşünürsek maske takan yok ailen direkt tehlike altında yaptıran yaptırır. Ancak diyecekler ki aşılı olanlar gelsin aşısızlar uzaktan eğitim ( belki de aşı olun diye zorlarlar ) olacak o zaman artabilir sayı

şuan 670k günlük ortalama var. geçen aya kıyasla hemen hemen aynı(ilk 18 gün kıyasında)

Geri
Üst Alt