- 3 Temmuz 2012
- 139.461
- 87.913
- 5.338
aşı karşıtları tartışıyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çin'in başkenti Pekin'de 53 yaşındaki erkek veterinerin "Monkey B" (BV) virüsü nedeniyle hayatını kaybetmesiyle virüs kaynaklı ilk ölümün gerçekleştiği bildirildi.
Allah belanızı..
Kapalı alanda maskesiz dolaşan dingilleri def edersek bu işi çözebiliriz gibime geliyor. Bir paket hamburger alayım diye burger kingr giriyorum. Artist hıyar tipli gençler götümün dibine giriyor maskesiz maskesiz. Dövsen suçlu olursun.
neyse aşılarımızı olalım aşı olmayanları ve maskesizleri hiçbir kapalı alana sokmayalım
Çin'den hayırlı bir haber gelmediMonkey B virüsü hava yoluyla degil de sıvı yoluyla bulasiyor ustat. Vucut sivisiyla temas ile bulasici oluyor. Ölen kişi bir veteriner hekimmis. Maalesef işi sebebiyle hayvan ve bu virus ile yakin temasi olmuş.
Malum ortamlara düşmüş sayın doc. Ben indirdim izleyeceğim. Haterların verdiği puanlar beni ilgilendirmiyor. Bir işin içinde kral varsa o işin kötü olma ihtimali yokLebron ustanin sinemada bir animasyon filmi mevcut suan. IMDBde cok dusuk bir rating sahibi, ama sana danismak istedim bir king sevdalisi olarak. Gidilmeli mi?
Çin'den hayırlı bir haber gelmedi
Ne iğrenç herif bunlar yav
unilerin açılmasına yakın 1.doz sayısı artar diye tahmin ediyorumbirinci doz sayısı akmıyor günde 50-150 k artıyor aşı olmak isteyen herkes oldu gibi gözüküyor.15-20 milyon aşı olmayan yetişkin var onlar da teşvikle aşı olsalar güzel seviye atlarız. 1.doz sayısının ağustos sonuna kadar 42 43 milyonu geçeceğini sanmam
Sanmam ya şu an üni tayfanın ailesiyle evde kalıp akşamları ortamlara gittiğini düşünürsek maske takan yok ailen direkt tehlike altında yaptıran yaptırır. Ancak diyecekler ki aşılı olanlar gelsin aşısızlar uzaktan eğitim ( belki de aşı olun diye zorlarlar ) olacak o zaman artabilir sayıunilerin açılmasına yakın 1.doz sayısı artar diye tahmin ediyorum
uni tayfa üşengeçlik ediyor sanki biraz bana öyle geldi
unilerin açılmasına yakın 1.doz sayısı artar diye tahmin ediyorum
uni tayfa üşengeçlik ediyor sanki biraz bana öyle geldi
mecbur açılacakÜniler açılmaz gibi duruyor bazı bölümler hariç
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
mecbur açılacak
Aşı işi kolpa diyebiliriz o vakit?şuan 670k günlük ortalama var. geçen aya kıyasla hemen hemen aynı(ilk 18 gün kıyasında)
ne demek istediğini anlamadımAşı işi kolpa diyebiliriz o vakit?
Vaka sayıları değişmemiş.O yüzden yazdım.ne demek istediğini anlamadım