Ibrahim Özveren
10 Numara!
- 26 Ağustos 2018
- 15.168
- 13.795
- 1.098
Aşı işi kolpa diyebiliriz o vakit?
Gelecek cuma günü mü aşı oluyorsun reis?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aşı işi kolpa diyebiliriz o vakit?
aşılı olanlar mı aşısızlar mı açıklamaları lazım artıkVaka sayıları değişmemiş.O yüzden yazdım.
açık alanda maske takmak aşırı manasız geliyorValla ben vatandaşlık görevimi yapıp iki doz aşımı oldum, kimse bu saatten sonra bana maske falan taktıramaz. Yaşadığım yerde de çok şükür bu maske manyaklarından pek yok, zaten hava olmuş 40 derece zor nefes alıyorsun bir de maske mi takacaksın.
bravo renktaş bir de oğuzhan dayıma anlatsanDün aşı konusunda tereddütü olan 5,6 kişiyi çevremden verdiğim örneklerle ikna ettim
2 doz biontech olanlarda genelde kol ağrısı en yaygın yan etki. Tabi halsizlik, ateş vs de olabilir ama herkesten kol ağrısı duyuyorum ben neredeyse
2 doz sinovac olup 3.doz biontech olan arkadaşlarımda yan etkinin biraz daha arttığını ve grip benzeri halsizlik,ateş gibi belirtilerin olduğunu ancak bunun da sadece 1 gün sürdüğünü belirteyim
Çok ciddi yan etkiler inanın çok az kişide meydana geliyor
Aşımızı olalım. Hastaneye yatış oranlarını azaltalım
Doğu ekspresi var daha ucuzHanım tatil sezonunda Orient express trenine binelim ve ulke ulke gezelim dedi. Fiyatlara baktik kişi başı 3000 euro???
Trenlerde maske zorunlulugu var, okadar gun maskeyle mi duracaksin icerde diyip hanimi caydirmayi basardik. Koronanin iyi hallerindende bahsetmek lazim
Doğu ekspresi var daha ucuz
mısır sever misin?Oraya kışın gitmek lazim diyorlar ya. Şimdi. Ozaman karlık alanlar ve uzeri kapli daglar oluyormuş. Şimdi anca kuraklık ve yol kenarinda mısır satan vatandaslar vardir
mısır sever misin?
La aşı olduktan sonra niye 48 saat alkol almayın deniliyor? Dün aşı yapana sordum öyle işte dedi.Izgara mısır is bae bro, but süt mısır is meeeh
La aşı olduktan sonra niye 48 saat alkol almayın deniliyor? Dün aşı yapana sordum öyle işte dedi.
boydan girimÖyle işte bro
akşama doğru hafif kırgınlık, eklem ağrısı olabilir.Dün akşam 20:00 da 2.doz biontech aşımı oldum. Bu saate kadar 14:10 kol ağrısı,ateş,bulantı vb şikayetlerden hiçbiri olmadı. 1. Doz aşıda hiç yan etki olmamıştı.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi