Kartal devlete gittim mr için akşam 10da ortalık felaket, acilde muayene için bekleyen herhalde 50 kişi vardı. Millet ne için bekliyor bilemeyecem

+maske tak.
-takmam.

+aşı ol.
-olmam.

+sosyal mesafeye dikkat et.
-etmem. sarılırım, öperim.

tam olarak bu tip insanlarla uğraşıyoruz. virüsün bitmesi mucize olur. 1 sene sonra, yine aynı bu mevzuları konuşuyor olacağız.

10 gün sonra kimse bana açık alanda maske taktırtamaz. 2 aşıyı da olduk

10 gün sonra kimse bana açık alanda maske taktırtamaz. 2 aşıyı da olduk
iki doz aşıyı da vuruldum. (biontech) açık alanı bilmem de, kapalı alanlarda (market, avm, ofis ortamı vesaire) en az 1 yıl daha maskemi çıkarmam. kapalı alanlarda maske zorunluluğu kalksa ve kimse maske takmasa, ben yine de takarım.
2 doz biontech olmuş olmama rağmen maskesiz vaziyette kimseye yaklaşacağımı zannetmiyorum. hiç yoktan, gripten falan korur.

iki doz aşıyı da vuruldum. (biontech) açık alanı bilmem de, kapalı alanlarda (market, avm, ofis ortamı vesaire) en az 1 yıl daha maskemi çıkarmam. kapalı alanlarda maske zorunluluğu kalksa ve kimse maske takmasa, ben yine de takarım.
2 doz biontech olmuş olmama rağmen maskesiz vaziyette kimseye yaklaşacağımı zannetmiyorum. hiç yoktan, gripten falan korur.
2 doz bientech benim de ama bu sıcakta şu 10 gün geçsin o maskeyi takmam artık.

2.dozu pazar günü vurdurdum. Yan etki olarak hiçbisey olmadı. İlk asidaki gibi kol ağrıdı hariç. Oda basit bir ağrı zaten.
Açık alanda ilk günden beri maske takmıyorum. Birilerine çok yakinlasmadigim sürece. Kapalı alanlara girmemeye, girdiysem de maske takmaya özen gösteriyorum. Ölüm oranları azalsa kafi vaka sayısı falan düşmez. Yaz boyunca da artacak gibi duruyor. Asinizi olun arkadaşlar kendinizi dusunmuyorsaniz yakınlarınız düşünün.

Hadi bay.

GSCimbom Mobile App

@Ünsal Vardar da bilir

Yüce Engels soyle demis; Tek kelimeyle bizi, sizi zorla asi ettirecegiz niyetimizden kiniyorsunuz. Kesinlikle oyle. Niyetimiz tam olarak budur.

Babamın burun çeşme gibi akıyor. 12 gün önce ikinci doz biontech aşısını olmuştu. Ama korkmadım değil başka bi belirti gösterirse direk götüreceğim hastaneye.

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Babamın burun çeşme gibi akıyor. 12 gün önce ikinci doz biontech aşısını olmuştu. Ama korkmadım değil başka bi belirti gösterirse direk götüreceğim hastaneye.

Geçmiş olsun renktaş

Dikkatli olmakta fayda var mutlaka

ama bu aralarda ciddi bir soğuk algınlığı ve influenza vakası da dolanıyor ortalıkta

Çok panik yapmadan seyretmeye devam edin derim

Tekrardan geçmiş olsun

Geçmiş olsun renktaş

Dikkatli olmakta fayda var mutlaka

ama bu aralarda ciddi bir soğuk algınlığı ve influenza vakası da dolanıyor ortalıkta

Çok panik yapmadan seyretmeye devam edin derim

Tekrardan geçmiş olsun
Sağolun hocam açıkçası yaşlı babaannemle birlikte yaşıyorlar babaannemde bi şey yok o yüzden biraz daha içim rahat.

Bir de babaannemden ötürü olabilecek en az seviyede diğer insanlarla iletişim kuruyorlar.

Bakalım inşallah yakalanmamışlardır.

Doğu'da vurdurmayan çok fazlaymış bütün doğu illeri kıpkırmızı yeni yasaklar gelirse muhtemelen o iller yüzünden gelir aynen Avrupa gibi çift asi olmayanlar belli yerlere girememeli bizim millet yoksa laftan ricadab anlamaz

Aşı olmayanlara kızılıyor ancak konuştuğum çoğu karşıt daha aşının ne anlama geldiğini dahi bilmiyor, genellikle verilen karşı tez " Eee bak aşı olan da virüs kapmış " şeklinde. Daha ulaşılabilir kamu spotu şart bu konuda.

Aşı olmayan kitlenin büyük çoğunluğunun aşı hakkından ve nasıl olacağından haberi olmadığını veya üşengeçlik sebebiyle gitmediğini düşünüyorum, Türkiye'de aşı karşıtlığı fark yaratacak kadar büyük boyutlarda değil gibi.

Geri
Üst Alt