- 12 Temmuz 2009
- 60.911
- 24.282
- 3.138
neyini engelliyor la? Sanki kıyamet kopmuş gibi konuşuyorsun
Hmm
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
neyini engelliyor la? Sanki kıyamet kopmuş gibi konuşuyorsun
@At KafasıHmm
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
iki doz aşıyı da vuruldum. (biontech) açık alanı bilmem de, kapalı alanlarda (market, avm, ofis ortamı vesaire) en az 1 yıl daha maskemi çıkarmam. kapalı alanlarda maske zorunluluğu kalksa ve kimse maske takmasa, ben yine de takarım.10 gün sonra kimse bana açık alanda maske taktırtamaz. 2 aşıyı da olduk
2 doz bientech benim de ama bu sıcakta şu 10 gün geçsin o maskeyi takmam artık.iki doz aşıyı da vuruldum. (biontech) açık alanı bilmem de, kapalı alanlarda (market, avm, ofis ortamı vesaire) en az 1 yıl daha maskemi çıkarmam. kapalı alanlarda maske zorunluluğu kalksa ve kimse maske takmasa, ben yine de takarım.
2 doz biontech olmuş olmama rağmen maskesiz vaziyette kimseye yaklaşacağımı zannetmiyorum. hiç yoktan, gripten falan korur.
Kes trasi asi olAğlanıp durma @At Kafası
Geçmiş olsunBabamın burun çeşme gibi akıyor. 12 gün önce ikinci doz biontech aşısını olmuştu. Ama korkmadım değil başka bi belirti gösterirse direk götüreceğim hastaneye.
CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Geçmiş olsun renktaşBabamın burun çeşme gibi akıyor. 12 gün önce ikinci doz biontech aşısını olmuştu. Ama korkmadım değil başka bi belirti gösterirse direk götüreceğim hastaneye.
CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sağolun hocam açıkçası yaşlı babaannemle birlikte yaşıyorlar babaannemde bi şey yok o yüzden biraz daha içim rahat.Geçmiş olsun renktaş
Dikkatli olmakta fayda var mutlaka
ama bu aralarda ciddi bir soğuk algınlığı ve influenza vakası da dolanıyor ortalıkta
Çok panik yapmadan seyretmeye devam edin derim
Tekrardan geçmiş olsun