Osman Çevik
10 Numara!
- 29 Ağustos 2009
- 17.968
- 9.968
- 2.398
10 bine gelmişiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Medya da ilk 90 dediler sonra 80 şimdi de 60 diyorlar 50 40 diye gider yakındaBiontechin delta varyantına etkisi %60 küsür dolaylarındaymış. %90 mevzusu kolpa.
Geçmiş olsunHanım gebe ve dün ikinci pfizer aşısını oldu. Geceden beri ateşi mevcut ve bunu dusurmek icin ugras vermeye çalışıyoruz. Cok zor. Gebelikte ateş cok riskli ama ates dusuruculerde hamilelik doneminde tehlikesiz degil (uzun sure çoklu kullanilinca).
Foruma da aşı kartı olmayanların alınmamasını arz ediyorum.İtalya sıkı tedbirlere geçmiş
- “yeşil pasaport” uygulamasına geçiliyor. covid-19 riski taşımayanlar bu hakka sahip olacak.
- sosyal hayat aşılanma üzerine kuruluyor.
- tüm kapalı alanlarda düzenlenecek aktiviteler ve organizasyonlar için aşı zorunluluğu getiriliyor.
- kapalı alanlara sahip tüm kafe ve restoranların kapalı alanlarında bulunma hakkı için aşı zorunluluğu getiriliyor.
- tüm konserler, festivaller vb. organizasyonlara katılım için aşılanma şartı konuyor.
- tüm stadyumlar vb. alanlarda düzenlenecek spor müsabakaları için aşılanma şartı getiriliyor.
- tüm spor salonları, fitness salonları ve yüzme havuzları gibi spor ile alakalı tüm alanlarda bulunabilmek için aşılanma şartı getiriliyor.
- tüm müzeler, tiyatro ve sinema salonları vb. kültür-sanat etkinliklerine katılabilmek için aşılanma şartı getiriliyor.
- tren, uçak veya otobüs ile seyahatte aşılanma şartı getiriliyor.
- yukarıdaki tüm maddeleri aşılanmadığı için sağlayamayanlar son 48 saat içerisinde aldığı negatif pcr test sonucunu bildirmek zorunda.
- yakın zamanda covid-19 geçirenler otomatik olarak “yeşil pasaport” sahibi oluyor.
%6x deney grubuyla oluşturulan veri. %90 tahmindi.Medya da ilk 90 dediler sonra 80 şimdi de 60 diyorlar 50 40 diye gider yakında
MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Çünkü aşı olmak isteyen oldu geriye senin gibi aşıdan korkanlar kaldı.Haberde aşıya ilk zamanlarda olan ilginin giderek düştüğünü söylediler.Kanalı hatırlamıyorum.
Sil kardeşim şunuForuma da aşı kartı olmayanların alınmamasını arz ediyorum.
vurdur rahatlaSil kardeşim şunu