Kardeşim tam üç ay önce covid geçirdi. Bugün yine ateşi çıktı boğazları ağrıyor burnu akıyor halsizliği var yine teste gitti. Bu virüs 18 yaşında çocuğa bile 3 ay arayla iki kere bulaşabiliyosa biz boku yemişiz.

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Soğuk algınlığı gibi duruyor. Geçmiş olsun

Yaklaşıyor yaklaşmakta olan.
Lan kuzenim 15 gün önce Antalya'dan geldi halsizlik ateş, koku kaybı yaşamıştı, arkadaşları pozitif çıkarken bu test yaptırmamış itoğlu. Dün Ankara'ya milli sporcu kampına girişte sürüntü testi yapıyorlar sonucu pozitif çıkıyor.
15 gün sonra nasıl hala çıkabilir yav.
Oha triplendim, it herif dün sodamı yudumlamış.
Bişey değil Y..Lara geleceğiz.

20 milyon adamı nasıl ikna edecekler bilmiyorum büyük ihtimal önümüzdeki ay yaptırımlar başlar..

Futbol stadina tek asi olmuslar girebilir kurali cikartsinlar. Zaten büyük takimlara kalirsa, hepsinin takim basi 30-40 milyon taraftari var onun sayesinde belki bir kac milyon kisi asi olur.

20 milyon adamı nasıl ikna edecekler bilmiyorum büyük ihtimal önümüzdeki ay yaptırımlar başlar..
Form imzalamayı kaldırsınlar 10 milyona düşer o sayı. Birde yeni versiyon aşıları bekleyenler de olabilir, sonuçta 1 sene önce yapılan çalışmanın ürünü bunlar ve bir sürü varyant çıktı üstüne güya ona göre güncelleme yapacaklardı.

Bence millet Turkovac'ı duyunca şimdi aşı falan kalmaz, aşıyı da zorunlu yaparlar diye gider Biontech aşısını vurdurur :):)

Asi olmayanlarin büyük cogunlugu doğu illerinde kitleler halinde asi olmuyor insanlar büyük şehirler ve batı illerinde aşılama çok yuksek

Yani ülkenin doktorları çıkıp hergün anlatıyor işin daha vahim durumu aşılı bir adamdan bulaşan covidden aşısız adama zararı daha büyük oluyor diye. Olun aşınızı alın tedbirinizi, gerisi Allah’ın takdiridir.

Geri
Üst Alt