Biontech aşıdan sonra anlık denge kaybı yaşayanlar oldu mu hiç? Kayınvalide ve bende oldu, 1 aydır yürürken vs sanki birisi anlık fişi çekiyor sonra anında elektrik geri geliyor gibi, sendeliyoruz. Her zaman olmuyor ama denk geliyor. Aşı olduğum günün akşamında 12 saat falan geçtiğinde yatağa uzanacakken dengemi kaybedip tam tersi tarafa gittim. Son anda dengemi sağladım yoksa boynu sandalyeye çarpacaktım :/

Denizli de aşı karşıtı ingilizce ögretmeni 35 yaşında ki alaattin gülbey koronavirüs sebebiyle hayatı kaybetti

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

almanya italya 3-5k vaka açıklıyor

kapanma mı var oralarda? çünkü fransa ispanya gibi ülkeler 20k+ açıklıyor

Biontech aşıdan sonra anlık denge kaybı yaşayanlar oldu mu hiç? Kayınvalide ve bende oldu, 1 aydır yürürken vs sanki birisi anlık fişi çekiyor sonra anında elektrik geri geliyor gibi, sendeliyoruz. Her zaman olmuyor ama denk geliyor. Aşı olduğum günün akşamında 12 saat falan geçtiğinde yatağa uzanacakken dengemi kaybedip tam tersi tarafa gittim. Son anda dengemi sağladım yoksa boynu sandalyeye çarpacaktım :/
Bu ne lan

Keske olmasaydik

Asilanmaya rağmen özellikle çift asi olanlar dahil.yine yasaklar getirirlerse akp muhalefet partisi tadı nasıl olur hazır olmalı artik

Ben de bi anda irkilme başladı. Yatakta yatarken gözler kapalı uyumaya çalışırken bi anda sanki nefessiz kalmış gibi irkiliyorum

Daha önceden böyle bişey olmamıştı

E7hdaDyXIAYNh6_

Geri
Üst Alt