- 26 Ocak 2013
- 24.977
- 16.603
- 1.768
Ahmet ile aynı cezayı alması skandal
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aşı olmayanlara işverenler ücretsiz izin verebilsin.
heheheheh
Senin seviyene indim ilkokul 5 nasıl.
Evet 2. Aşımızıda olduk hayırlısı bakalım..
4-6 saatBu test zımbırtısının sonucunun çıkması ne kadar sürüyor?
7 saat oldu hani nerde4-6 saat
Negatifse mesaj gelmiyor benim bildiğim. Girip sistemden kontrol etmek lazım. Biz kardeşimin sonucunu öğlen 12ye kadar mesaj gelecek diye bekledik meğer sabaha karşı 5te çıkmış negatif olduğu için mesaj gelmemiş.7 saat oldu hani nerde
Sisteme de bakıp duruyorum gelen giden yok. Yarın yola çıkacam sonucu görmeden çıkmak istemiyorumNegatifse mesaj gelmiyor benim bildiğim. Girip sistemden kontrol etmek lazım. Biz kardeşimin sonucunu öğlen 12ye kadar mesaj gelecek diye bekledik meğer sabaha karşı 5te çıkmış negatif olduğu için mesaj gelmemiş.
CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sen yine az bekliyorsun ben 5 gün beklemiştim geçen sene mart ayında7 saat oldu hani nerde
Sen covid olduğunda pcr testi bile yoktu nerdeysesen yine az bekliyorsun ben 5 gün beklemiştim geçen sene mart ayında![]()
Sen covid olduğunda pcr testi bile yoktu nerdeyse![]()

Tadını alan bi daha yaptırıyormuşolabilir böyle burnuma bir şey daldırdılar 30 cm konusunda hissettim kendimi![]()
Tadını alan bi daha yaptırıyormuş![]()
Belli olmayan sonuç için hastaneyi arayıp bilgi aldığım oldu bir kez. Sabaha kadar çıkar ama çıkmazsa yapabilirsin o şekilde renktaş.Sisteme de bakıp duruyorum gelen giden yok. Yarın yola çıkacam sonucu görmeden çıkmak istemiyorum
Olmadı öyle yapayım ben de rdaşımBelli olmayan sonuç için hastaneyi arayıp bilgi aldığım oldu bir kez. Sabaha kadar çıkar ama çıkmazsa yapabilirsin o şekilde renktaş.