Aslan Şafak
Tecrübeli Üye
- 23 Ağustos 2013
- 5.570
- 2.789
- 1.168
Bakalım nasip...etrafımdakilere genelde ertesi günü yan etkiler sıkıntı yarattı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bakalım nasip...etrafımdakilere genelde ertesi günü yan etkiler sıkıntı yarattı.
1-3 gün keşke vurdurmasaydım diyebilirsin2. dozu yarın yaptıracagım bayagı erteledım tırstıgım icin bakalım ne olacak
Bu bilgiye nerden ulaştınız mrk ettigim icin soruyorumHastaneye yatanların çoğu aşısız olanlar, aşı olarak ve sevdiklerinize ve sizi sevenlere karşı sorumluluklarınızı yerine getirin.
Bu bilgiye nerden ulaştınız mrk ettigim icin soruyorum
Haberler de sürekli söylüyorlar. Bakan kocada açıklamıştı.Bu bilgiye nerden ulaştınız mrk ettigim icin soruyorum
@Oğuzhan Aşı OlSalgında önemli bir noktaya gelindiğinde ifade eden Prof. Dr. Yavuz, “Şu an gerçekten kritik bir noktadayız, aslında aşısızların salgını haline geldi bu salgın. Türkiye’de de dünyada da hastalananların büyük çoğunluğunu şu anda aşısızlar oluşturuyor. Ölenlerin neredeyse tamamı aşısızlardan oluşuyor. Aşılanmak salgının hızını kesmek açısından da çok kritik.
aşısızları forumdan banlayacaklarmıs üstad ne düsünüyorsunAşı olun diye yapılan propagandaya bak ya tvler can atiyor aşı olsun diye insanlar
Bunlar sagligimiza sagliga insana ne ara bu kadar deger verir oldular
Bir tane cevremde yakalanan olen falan yok tv yi acinca ortalik kan revan gelde bu isin icinden çık
Benim yakınımda ölmedi ama ben oldum. Inşallah hicbir yere giremezsin. Evinde kös kös oturAşı olun diye yapılan propagandaya bak ya tvler can atiyor aşı olsun diye insanlar
Bir tane cevremde yakalanan olen falan yok tv yi acinca ortalik kan revan gelde bu isin icinden çık
Aşı olun diye yapılan propagandaya bak ya tvler can atiyor aşı olsun diye insanlar