2. dozu yarın yaptıracagım bayagı erteledım tırstıgım icin bakalım ne olacak

Bu bilgiye nerden ulaştınız mrk ettigim icin soruyorum

Burada resmi bir beyan mevcut...

Salgında önemli bir noktaya gelindiğinde ifade eden Prof. Dr. Yavuz, “Şu an gerçekten kritik bir noktadayız, aslında aşısızların salgını haline geldi bu salgın. Türkiye’de de dünyada da hastalananların büyük çoğunluğunu şu anda aşısızlar oluşturuyor. Ölenlerin neredeyse tamamı aşısızlardan oluşuyor. Aşılanmak salgının hızını kesmek açısından da çok kritik.

Salgında önemli bir noktaya gelindiğinde ifade eden Prof. Dr. Yavuz, “Şu an gerçekten kritik bir noktadayız, aslında aşısızların salgını haline geldi bu salgın. Türkiye’de de dünyada da hastalananların büyük çoğunluğunu şu anda aşısızlar oluşturuyor. Ölenlerin neredeyse tamamı aşısızlardan oluşuyor. Aşılanmak salgının hızını kesmek açısından da çok kritik.
@Oğuzhan Aşı Ol

TFF, stada giriş şartlarını güncelledi. Aşı takvimini tamamlamış kişiler, son aşı tarihlerini takip eden 14. günden itibaren stadyumlara girebilecek. Ayrıca misafir takım seyircileri maçlara alınmayacak.

Diğer toplu mekanlara da bu tür kısıtlamalar getirilmeli en kısa zamanda

E8chDE2XMAY5mHs.webp

Almanya bugün yeni kararları duyurdu.
Aşı olmayan ve son 6 ayda pozitif olmayan kişiler, kapalı yerlere testsiz alınmayacak.
Hızlı testler 11.10'dan sonra bedava olmayacak.
Fiyatı açıklanmadı ama 5-8 Euro civarında olacak diye tahmin ediyorum.
Sadece gıda ve eczaneler serbest olacak.
Aşı olanlar kesinlikle karantinaya girmeyecek, pozitif bir vaka ile temas etse bile.

Aşı olmayanları iyice köşeye sıkıştırdılar. Ya haftada iki üç kez paralı test olursun ya da aşı olursun.

Aşı olma zamanı geldi gibi görünüyor.

Gscimbom mobil

1 ay önce biontech 2. dozu tamamlamıştım bugün de eli kestirdim tetanoz aşısı oldum covid 19 kol ağrısı filan bunun yanında hikaye kalıyor :D

Aşı olun diye yapılan propagandaya bak ya tvler can atiyor aşı olsun diye insanlar

Bunlar sagligimiza sagliga insana ne ara bu kadar deger verir oldular

Bir tane cevremde yakalanan olen falan yok tv yi acinca ortalik kan revan gelde bu isin icinden çık

Aşı olun diye yapılan propagandaya bak ya tvler can atiyor aşı olsun diye insanlar

Bir tane cevremde yakalanan olen falan yok tv yi acinca ortalik kan revan gelde bu isin icinden çık
aşısızları forumdan banlayacaklarmıs üstad ne düsünüyorsun

Benim yakınımda ölmedi ama ben oldum. Inşallah hicbir yere giremezsin. Evinde kös kös otur

Senin çevrende yakalanan , ölen yoksa covid yalan demektir

Geri
Üst Alt