Aşı olun diye yapılan propagandaya bak ya tvler can atiyor aşı olsun diye insanlar

Bunlar sagligimiza sagliga insana ne ara bu kadar deger verir oldular

Bir tane cevremde yakalanan olen falan yok tv yi acinca ortalik kan revan gelde bu isin icinden çık

Psikiyatri alanında çalışıyorum, lakin korona hortladigi günlerde butun saglikcilari seferber ettiler burada. Alakam olmadığı halde kendimi 6 ay boyunca covid yogun bakımında buldum. Günde 2 kişi kaybettiğimiz olmuştur. Eniştemi ve yakın iş arkadasim olan bir hekimi kaybettik. Maalesef sizin gordugunuz açıdan toz pembe bir dunyada yasayip komplo uretmiyoruz

Aşı olun diye yapılan propagandaya bak ya tvler can atiyor aşı olsun diye insanlar

Bir tane cevremde yakalanan olen falan yok tv yi acinca ortalik kan revan gelde bu isin icinden çık

🧠

Benim yakınımda ölmedi ama ben oldum. Inşallah hicbir yere giremezsin. Evinde kös kös otur
Ben biontech asisi oldum ne onyargili ergenlersiniz yazik oksijene yazik

Bilip bilmeden konusuyorsunuz

Akillar kiraya verilmis sistemde sorgulamak soru sormak suc olmus

Size hersey hak.

Evde de oturmayin eve yazik o kadar beton demir bosuna beklemesin hic yoktan ise yararlar bu zihniyettense

Size hersey hak.

Evde de oturmayin eve yazik o kadar beton demir bosuna beklemesin hic yoktan ise yararlar bu zihniyettense
cip sizde gerginlik yapmıs üstad

Psikiyatri alanında çalışıyorum, lakin korona hortladigi günlerde butun saglikcilari seferber ettiler burada. Alakam olmadığı halde kendimi 6 ay boyunca covid yogun bakımında buldum. Günde 2 kişi kaybettiğimiz olmuştur. Eniştemi ve yakın iş arkadasim olan bir hekimi kaybettik. Maalesef sizin gordugunuz açıdan toz pembe bir dunyada yasayip komplo uretmiyoruz

Ben komplo mu kurdum yahu kafama takilan bir noktayi yazdim soru sordum konuyla ilgili fikrini yaz aydinlat amenna benim eksikligimdir der gecerim de

Gece gece komplocu momplocu nerden cikiyor hayret birsry ya

Psikolojiler alt ust olmus corona cok kotu etkilemis belli ki neyse

Gecmis olsun

Size hersey hak.

Bukadar cahil olmak sana çok yakışıyor. Etrafında kimse ölmemiş Profesör Cahil Sevki seni

Ben sakinim de oksijene uzuluyorum ayrica bu cip mip hikayelerine hic girme sevgili yurdum insani

Millete takacaklari kadar takilmis baksana kafalar piril piril

7 milyona stoper aliyoruz danimarka liginden ustelik
Futbol ne alaka. 6 numara Dienge 7 milyon veriliyor istiyorsun Nelsona laf ediyorsun bre cahil. Seni iyi bir incelemek lazım. Oksijen israfinı BURDA herkes goruyor.

Size hersey hak.

Madem çevrenizde yakalanan ölen yok, niye bu hastalığı ciddiye alıp aşı oldunuz o zaman onu anlamadım ben?

Aluhut.jpg

Size hersey hak.

Asiya guvenmitorsan niye oldun
Eger olduysan bu mesaj ne?

GSCimbom Mobile App

Dün bi sitede israil ile ilgili bi haber okudum, bulamıyorum simdi. Kalp krizinden ölenlerin oranında belirgin bi yükselme varmış diyorlardı, aşıya bağlıyorlardı sebebini. Doğru mu acaba

Dün bi sitede israil ile ilgili bi haber okudum, bulamıyorum simdi. Kalp krizinden ölenlerin oranında belirgin bi yükselme varmış diyorlardı, aşıya bağlıyorlardı sebebini. Doğru mu acaba

Ölenlerin yüzde kaçı çift aşı olmuş kaçı koronaya yakalanmış kaç yaşındalarmış?

Data yoksa salla

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

1 haftadır boğaz ağrılı hafif hastalığım var. Negatif çıktı testim. Hamdolsun aşılıyım
Sıcak havalarda vantilatör, klima, terli soğuk su içme, rüzgar çarpması nedeniyle de covid semptomları geçiren çok. Bizim ailede neredeyse herkes.

Geri
Üst Alt