Hollandada her haneye bedava 2 tane test cubugu yollanilmasina karar verildi. Tatil dönüşü ve okul başlangıcı olacağı için evde evde hızlı tanı imkanı sunmak için

bizim sirkette de eylul itibariyle tum calısanlara ası zorunlulugu getirildi. ası olmayanlardan PCR testi istenecek. testlerin parasını sirket karsılamayacak.

bizim sirkette de eylul itibariyle tum calısanlara ası zorunlulugu getirildi. ası olmayanlardan PCR testi istenecek. testlerin parasını sirket karsılamayacak.
Gidin sendikaya başvurun.
Madem bir şeyi zorunlu hale getiriyorlar, ücretini de ödemeleri lazım.
Bunu size yazılı/email olarak mı yolladılar ?

Gscimbom mobil

Kamuda aşısız olmanın bedeli haftada 2 kez PCR testine girmek olacak gibi duruyor.

İki dozu da sabah saati oldum. İlk doz sonrası aşı olduğum kolda 2 gün çok hafif, 2 . dozda ise yine 2 gün ilkine göre biraz daha ağrı oldu ama yaşam kalitemi hiç bir şekilde etkileyen ağrılar değildi.

Anlamadığım bugüne kadar hiç mi bir yeriniz de ağrı olmadı. Zamanın da aşının yaptığı ağrının kaç katını başka rahatsızlıklarda yaşadıydım. 2 doz da da 2 gün biraz ağrı hissettim ama şu an kafam rahat test veya yasak stresi olmadan yaşamıma devam ediyorum.

Piyasada bir sürü şarlatan var
Allah aşkına aşı hakkında bilgi sahibi olmak istiyorsanız kendiniz araştırın
Başkalarının ipiyle kuyuya inmeyin

Sirketler niye test ucreti odesin, asi olmak zaten ucretsiz. Bu imkan varken secmeyen kendi luks ihtiyacini kendi cebinden karsilasin.

Geri
Üst Alt