- 6 Eylül 2014
- 94.146
- 64.931
- 4.608
Ölürsen goremezsin renktasBen aşısızım ve milyonlarca deneyin sonuçlarını bekliyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ölürsen goremezsin renktasBen aşısızım ve milyonlarca deneyin sonuçlarını bekliyorum
Sen170 liradan 1360 lira.
Kim verecek o parayı ?
Gscimbom mobil
Ben grip aşısı olmuyorum. Görünüşe göre her sene tekrar tekrar aşı olmayı gerektirecek bir durum söz konusu. Ben olmamayı tercih ederim. Aşının garantisi olsa 3. aşıya ihtiyaç olmazdı. Risk grupları ve yaşlılar aşı olsun benim için yeter. Önemli olan sağlık çalışanların yükünü azaltmak. En önemli endikatör hasta ve yoğun bakım sayıları bunlarda iyileşme varsa ne güzelGrafiyi yorumlamak için doktor olmaya bile gerek yok, görüntü o kadar bariz ki. Elinizde bir şans varken ve kolayca ulaşabiliyorken neden bu şansı elinizin tersiyle itesiniz ki?
Haziranın ilk haftası Antikor için kan vermiştim bugün sonucunu öğrendim sonuç pozitif çıktı.
Corona ya y yedirdim diyebilirim.
pozitif çıkmışsa nasıl y yedirmiş oluyorsun anlamadımHaziranın ilk haftası Antikor için kan vermiştim bugün sonucunu öğrendim sonuç pozitif çıktı.
Mizahı post atmıyon hiç bu araTebrikler![]()
Güldürme beni antikor üretiyormuşum, bu vucüda korona girse y yer ancak.pozitif çıkmışsa nasıl y yedirmiş oluyorsun anlamadım
antikor testinde de mi pozitif negatif olayı war?Güldürme beni antikor üretiyormuşum, bu vucüda korona girse y yer ancak.
antikor testinde de mi pozitif negatif olayı war?
Mizahı post atmıyon hiç bu ara
Güldürme beni antikor üretiyormuşum, bu vucüda korona girse y yer ancak.
Nasıl bir kan var sen de reis 2,5 ayda sonucu çıkmıyorHaziranın ilk haftası Antikor için kan vermiştim bugün sonucunu öğrendim sonuç pozitif çıktı.
Bizdede zorunlu oldu.bizim sirkette de eylul itibariyle tum calısanlara ası zorunlulugu getirildi. ası olmayanlardan PCR testi istenecek. testlerin parasını sirket karsılamayacak.
Dün 1:50'de randevum vardı bulunduğum hastanede randevuları baktım 5 dakika sonrası boş 2 saat daha kalmayayım diye iptal ettim iptal eder etmez 5 dakika kalan randevu kayboldu232 vefataşımızı olalım