- 18 Mayıs 2011
- 22.578
- 12.236
- 1.873
Editledim 36 olacaktı...yaşı editle istersen yanlış anlar millet
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Editledim 36 olacaktı...yaşı editle istersen yanlış anlar millet
Geçmiş olsun allah yardımcısı olsun.Bugün eşimin teyzesi (aşı olmamış) corona ya yakalandıktan 1 hafta sonra entübe oldu. Durumu iyi değil...
Kaç gündür yatıyordun geçmiş olsunHastaneden çıktık bakalım kazasız belasız şu süreci atlatırım inş.
Abi ben salı gecesi operasyon geçirdim.Öğlene de covid testim pozitif çıktı.bu akşam hastaneden taburcu oldum.bu süre zarfında hastanede tutulmamın sebebi cerrahi bölümden kaynaklıydı.Allaha şükür covidden yana çok bir sıkıntım yok.tat ve koku yok bir de ateşim yükselip düşüyor.tabi bu dediklerim verdikleri ilaçlardan kaynaklı olabilir.Kaç gündür yatıyordun geçmiş olsun
Geçmiş olsun tekrardan Allah şifa versin.Abi ben salı gecesi operasyon geçirdim.Öğlene de covid testim pozitif çıktı.bu akşam hastaneden taburcu oldum.bu süre zarfında hastanede tutulmamın sebebi cerrahi bölümden kaynaklıydı.Allaha şükür covidden yana çok bir sıkıntım yok.tat ve koku yok bir de ateşim yükselip düşüyor.tabi bu dediklerim verdikleri ilaçlardan kaynaklı olabilir.
@Oğuzhan Aşı OlBiontek saplattım
Bekleme salonunda 4 dakikam kaldı sonra arabaya binip eve yol alacağım
İyileşenlere tek doz yetiyor
Bitirdik şimdilik
@Melih Sönmez @Emre Ersoy @Emrah Duvar @Keramettin TANRIVERDİ
Telefonu evde bırak git birşey olmaz bende karantinanın 7. Günü test yaptırmak için çıkmıştım evden.Arkadaşlar benim karantina sürem Cuma günü saat 24:00’da bitiyor. İş yeri benden negatif olduğuma dair belge istiyor. Cuma günü hastane gidip test yaptırabilir miyim? Yoksa karantina da olduğumuz için ceza durumu olur mu? Bilen bir arkadaşımız var mıdır?
Cuma 24:00'a kadar olsa bile negatif çıktığın anda karantina süreci sonlanır.Arkadaşlar benim karantina sürem Cuma günü saat 24:00’da bitiyor. İş yeri benden negatif olduğuma dair belge istiyor. Cuma günü hastane gidip test yaptırabilir miyim? Yoksa karantina da olduğumuz için ceza durumu olur mu? Bilen bir arkadaşımız var mıdır?
Mıh şahsımı üzüp tad kaçırır!!!@Oğuzhan Aşı Ol maz isen seni mıhlayacağım kararını ver!!!