Aşı sayesinde bu virüsün süper güç haline geldiğini belirten Nobel ödüllü virologlarda var. Anlatmalarına göre aşılı vücutta virüs içinde yaşadığı bağışıklık sistemini daha çok yenmek için mücadele ettiğini ve daha güçlenerek yoluna devam ettiğini aşı olmayan bireylerde de daha çok zarar verdiğini anlatıyorlar. Hatta ilk Covid ölüm oranlarına göre şimdi ki oranların daha arttığını belirtiyorlar.

Asi olmayi sürekli erteledim. Sinavlar vardi, ders calisma sürecinde asi olmak istemiyordum yan etkilerden cekindigim icin. Sinavlardan sonra olurum diyordum hep.
3 hafta önce covide yakalandim. Yeni yeni atlattim cok sükür. Baya agir gecti bende. Keske asi olsaydim dedim kendime.
Kesinlikle kücümsenecek bir hastalik degil. Herkese asi olmayi tavsiye ediyorum

Kaç gündür yatıyordun geçmiş olsun
Abi ben salı gecesi operasyon geçirdim.Öğlene de covid testim pozitif çıktı.bu akşam hastaneden taburcu oldum.bu süre zarfında hastanede tutulmamın sebebi cerrahi bölümden kaynaklıydı.Allaha şükür covidden yana çok bir sıkıntım yok.tat ve koku yok bir de ateşim yükselip düşüyor.tabi bu dediklerim verdikleri ilaçlardan kaynaklı olabilir.

Abi ben salı gecesi operasyon geçirdim.Öğlene de covid testim pozitif çıktı.bu akşam hastaneden taburcu oldum.bu süre zarfında hastanede tutulmamın sebebi cerrahi bölümden kaynaklıydı.Allaha şükür covidden yana çok bir sıkıntım yok.tat ve koku yok bir de ateşim yükselip düşüyor.tabi bu dediklerim verdikleri ilaçlardan kaynaklı olabilir.
Geçmiş olsun tekrardan Allah şifa versin.

Arkadaşlar benim karantina sürem Cuma günü saat 24:00’da bitiyor. İş yeri benden negatif olduğuma dair belge istiyor. Cuma günü hastane gidip test yaptırabilir miyim? Yoksa karantina da olduğumuz için ceza durumu olur mu? Bilen bir arkadaşımız var mıdır?

Arkadaşlar benim karantina sürem Cuma günü saat 24:00’da bitiyor. İş yeri benden negatif olduğuma dair belge istiyor. Cuma günü hastane gidip test yaptırabilir miyim? Yoksa karantina da olduğumuz için ceza durumu olur mu? Bilen bir arkadaşımız var mıdır?
Telefonu evde bırak git birşey olmaz bende karantinanın 7. Günü test yaptırmak için çıkmıştım evden.

Cuma 24:00'a kadar olsa bile negatif çıktığın anda karantina süreci sonlanır.
Ama gel gelelim öyle bir ülkeyiz ki niye test oldun diye ceza yeme olasılığın da yok degil

Ben kasım ayında covid geçirmiştim. 1,5 ay sonra antikor testi yaptırdığımda antikor değerim 4,75 çıkmıştı. Haziran'da ilk doz, 22 Temmuz'da 2. doz Biontech aşımı yaptırdım. Dün de aşı sonrası antikor değerimi görmek için test yaptırdım ve bugün sonuç çıkmış. 2 doz aşı sonrası antikor değeriniz 40 bin küsür çıkmış dedi laboratuardaki kadın. Antikor değeri iyi mi sizce yoksa az mı? Hekim renktaşlarım yorumlarsa çok sevinirim.

Geri
Üst Alt