40 gün kadar önce eklem ağrılarım falan fazlaydı halsizlikde vardı tat ve koku alamama 4-5 gün sürmüştü ilaç almama rağmen. burun akıntım tıkanıklığı vardı gece uyuyamıyodum hatta ama sadece soğuk algınlığıydı negatif çıkmıştı sonucum

şimdi ise geçtiğimiz hafta sonu eklem ağrılarım vardı ama çok hafif atlattım 1 gün sürdü sadece eklem ağrısı yine gribim sandım ilaç almadan geçti ama tat ve koku alamama durumu vardı yaklaşık 6 gündür eğilince bazen burnum yanıyordu o kadar. uzun sürünce tat alamama durumu teste gittim sonuç ise pozitif.

hakkınızı helal edin sizleri tanımak güzeldi... 🥀

40 gün kadar önce eklem ağrılarım falan fazlaydı halsizlikde vardı tat ve koku alamama 4-5 gün sürmüştü ilaç almama rağmen. burun akıntım tıkanıklığı vardı gece uyuyamıyodum hatta ama sadece soğuk algınlığıydı negatif çıkmıştı sonucum

şimdi ise geçtiğimiz hafta sonu eklem ağrılarım vardı ama çok hafif atlattım 1 gün sürdü sadece eklem ağrısı yine gribim sandım ilaç almadan geçti ama tat ve koku alamama durumu vardı yaklaşık 6 gündür eğilince bazen burnum yanıyordu o kadar. uzun sürünce tat alamama durumu teste gittim sonuç ise pozitif.

hakkınızı helal edin sizleri tanımak güzeldi...
Geçmiş olsun, umarım en kısa sürede sancısız bir şekilde atlatırsın

hakkınızı helal edin sizleri tanımak güzeldi... 🥀
Geçmiş olsun.

1 doz yaptıran 50 milyon küsür

Kışın gelmesi virüsün tekrar tırmanışa geçmesiyle 15m kişi daha vurdurur totalde 65m olur

Nüfusa 85 desek 20m vurdurmamış olur ,bunun yarısı 15yaş altı olsa 10m kişi kalıyo geriye

Onlarında 3te 2si zamanla aşı olsa max 3m aşısız kişi kalıyo

Vallahi daha 4. günü bitirdik. Patır patır okulda her sınıftan vaka duyuyoruz. Sınıflar 30 metrekare sayılar 40.

Öyle sosyal mesafe havalandırma şu bu işleri hikaye. Okulda 1 tane hizmetli var yaklaşık 1000 kişiye.

Ama hakkını yemeyelim ağzının içini gösteren maskeler ve eline kesinlikle sürmek istemeyeceğin koku ve hissiyatta dezenfektanlar var.

Öğretmenler de saldı. Öğretmenler odasında herkes maskeyi indiriyor çay çorba kıyamet. Kimisini gördüm maskeyi indirip ders anlatıyor.

Koronavirüs vaka sayısının güncel haritasına göre en çok vaka yoğunluğu yaşanan iller listesinde, Karadeniz'de Rize ve Bayburt zirvede yer aldı, diğer bölge illeri de yüksek vaka oranlarıyla öne çıktı. Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıbbi Mikrobiyoloji Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Faruk Aydın, "Kış çok ağır geçecek. Kapatmamak için direniyoruz ama önlemlerimizi almaz, vaka sayılarını düşüremezsek kapanmak zorunda kalacağız." dedi.​

Bu sabah bir video izledim bu yaşıma kadar böyle bir saçmalığı ne izledim ne okudum allah akıl fikir versin.

Olay şöyle adamın biri toplantı gibi bir yerde mrna aşılarıyla ilgili bil bildiride bulunuyor. 1-3 sene arasında tüm aşı vurulanların öleceğini düşünüyor.
Beyin cimnastiği yaptım hadi doğru olsun dünya nüfusunu da 500 bine düşürsünler (ay hadi inşallah)

5 milyar doza yakın aşı yapılmış düz hesap diyelim. Sene sonuna kadar da 6 milyar doz olsun. /2 3 milyar insan aşılanmış diyelim. Düz hesap yapıyorum.

Şimdi bu 3 milyar insanın 3 sene içinde ölümü yaklaşık 900 gün yani her gün 3 milyon insanın ölmesi gerekmekte. Bu cepte.

İkinci olaya gelelim. İnsan nüfusunun sonunu getirmek istiyorsunuz 500 milyon kişi kalacak okey.
Aşı vurulan ülkelere bakalım.

Her ülkedeki dozlar çift vurulmuş kabul ediyorum
Çin= 1 milyar 880 milyon doz - Nüfus 1.9 milyar. Nüfusun yarısı mefta.
Hindistan= 550 milyon 520 bin - Nüfus 1.4 milyar. 250 milyonu Ganji nehrinde yüzdürecekler.
ABD = 357 milyon 290 bin - Nüfus 320 milyon. Dünya fast food sektörü sekteye uğrayacak.
Brezilya =168 milyon 160 bin
Japonya = 111 milyon 50 bin
Almanya = 97 milyon 880 bin - Nüfus 83 milyon. Alamancı kardeşlerim cennet vatanın güzelliklerini görmek için kısa süreniz kaldı
İngiltere = 88 milyon 40 bin
Türkiye = 85 milyon 989 bin(Sizleri özleyeceğim)
Endonezya = 82 milyon 910 bin - Nüfus 270 milyon Ulan bu Asyalılar araplardan hızlı ürüyormuş ya.
Fransa = 80 milyon 790 bin - Nüfus 67 Milyon
Meksika =77 milyon 570 bin - Nüfus 130 milyon
İtalya = 74 milyon 10 bin - Nüfus 60 milyon Bunların yaşlıları zaten nesli tükenmişti kalanların da %60'ına yazık olacak.
Rusya = 73 milyon 510 bin - 144 Milyon
İspanya = 61 milyon 420 bin - 46 Milyon
Kanada = 51 milyon 670 bin - 37 milyon Bunlar tam bitiyor suriyelileri bol bol göndermemiz lazım dünyada 3-5 kanadalı kalacak.

Geri Kalanlar.
1.5 Milyar Afrika +Araplar
Bilinen verilere göre suriyede 20 milyon insan kaldı aşılama yok denecek kadaraz.
Irak - 40 Milyon
İran - 80 milyon bu adamlar aşı karşıtılar.
Afgan - 38 milyon
Pakistan - 216 milyon - 13milyon kişinin aşısı tamamlanmış durumda.

Aşı tüm vurulanların ölümüne sebep olacak ise bu aşıyı yukarıda saydığım ilkel sayılabilecek ülkeler çıkarmış olması gerekir. Keza nüfusu tehlikeye giren ülkeler tam ve orta gelişmiş ülkeler oluyor. Bu aşı vurulanların hepsini öldürecek olsaydı ilk olarak 3-5 doz olacak şekilde bol bol vurulacak ülkeler hemen hemen belliydi.
Pakistanlılar göçe başlasa avrupa nüfusu iki katına çıkar o derece bir durum varken. Aşılar insanları öldürecek diyen şizofren herife buradan küfürlerimi iletirim.
Hocam bu saçma iddiada bulunanlar (insanlar ölecek) vurulan her aşının aşı olmadığını, çoğunun plasebo olduğunu iddia ediyor :D Her aşı MRNA aşısı değilmiş :)

Cevremde aşı karşıtları bu ara beni doktor Bilgehan Bilge ile ikna etmeye çalışıyor. Kimin neyin nesidir bu adam? @Melih Peker hocam siz bilirsiniz. Nasil görülüyor bu meslektaş? Buradan pek takip edemedim kendisini, ama kullandığı argüman ve kaynaklar sıkıntılı gibi.

Cevremde aşı karşıtları bu ara beni doktor Bilgehan Bilge ile ikna etmeye çalışıyor. Kimin neyin nesidir bu adam? @Melih Peker hocam siz bilirsiniz. Nasil görülüyor bu meslektaş? Buradan pek takip edemedim kendisini, ama kullandığı argüman ve kaynaklar sıkıntılı gibi.
yahu beyin cerrahının aşı ile ilgili nasıl bir araştırması , bilgisi olabilir.reklam için yapıyorlar bunları.

Geri
Üst Alt