Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.801
- 109.624
- 4.878
amcam vardı senin gibi direniyordu. geçen hafta işyeri ya aşı ol ya da ücretsiz izin demiş. oldu seve seve. korkarım ki aynısını yaşaycaksınSon ana kadar!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
amcam vardı senin gibi direniyordu. geçen hafta işyeri ya aşı ol ya da ücretsiz izin demiş. oldu seve seve. korkarım ki aynısını yaşaycaksınSon ana kadar!
Hadi inşamcam vardı senin gibi direniyordu. geçen hafta işyeri ya aşı ol ya da ücretsiz izin demiş. oldu seve seve. korkarım ki aynısını yaşaycaksın
Aşı ol artık etine birsey gitsin renktasHadi inş
Yav sal artık beni be adam saaaalllllllllllllllllllllllAşı ol artık etine birsey gitsin renktas
Hâlâ olmadın mıYav sal artık beni be adam saaaalllllllllllllllllllllll
YokHâlâ olmadın mı
Napcan lan Freud?Turkiyede suan maskeler nasil tedarik ediliyor? Fiyatlari nasıl mesela?
Hollanda da maskeler uzerinde KDV kaldirilmisti, ama maske zorunlulugu kaldirildigi için (toplu taşıma hariç) tekrar KDV alacaklarmış
Turkiyede suan maskeler nasil tedarik ediliyor? Fiyatlari nasıl mesela?
Hollanda da maskeler uzerinde KDV kaldirilmisti, ama maske zorunlulugu kaldirildigi için (toplu taşıma hariç) tekrar KDV alacaklarmış
Napcan lan Freud?
Bizde herkes almak zorunda diye KDV'yi bile arttırmışlardır diye baktım ama yok hep %8 kalmış.
İşyerinde test yapıp ücret mi kesiyorlarmış?Aşı olmadık haftada 2 kez pcr veriyorduk. Arkadaş eziyetini falan geçtik.
Bir de her testte 19.6 tl ücret kesiliyormuş yeni öğrendim. Teşekkürler Türkiyem...
yok devlette oluyoruz biz (öğretmenim)İşyerinde test yapıp ücret mi kesiyorlarmış?
Aşı olmadın mı abi..!!!!!.....Aşı olmadık haftada 2 kez pcr veriyorduk. Arkadaş eziyetini falan geçtik.
Bir de her testte 19.6 tl ücret kesiliyormuş yeni öğrendim. Teşekkürler Türkiyem...
hüsnü 4. doza geldi. ben olmadım olmayacağımAşı olmadın mı abi..!!!!!.....
Hüsnü Bey oldu mu?