- 18 Eylül 2018
- 15.941
- 12.258
- 1.473
Ciddimisin kardesDoğru diyorsun, mesela ben aşı oldum. Şimdi elektronik güvenlik kapılarından geçerken üzerimde metal hiç bir şey olmasa bile bip bip sesler geliyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ciddimisin kardesDoğru diyorsun, mesela ben aşı oldum. Şimdi elektronik güvenlik kapılarından geçerken üzerimde metal hiç bir şey olmasa bile bip bip sesler geliyor.
estrflh reis de dünya liderleri bu aşılardan olduğu için çekinmiyorum ben benim canımın onlardan kıymetli olduğu düşüncesi uzaktan yakından aklıma gelmiyorİkili atismalardan uzak durmayı yeğlerim. Ben ciddi ciddi insanlar üzerinde ilaç denemeleri yapıldığını düşünmeye başladım. O benzetme içinde kusura bakma
Tabi can tatlıdır. İnançlı isen bedenin sağlığına iyi bakmak zorundasın. Dünya liderlerine gelirsek. İnşallah dediğin gibi sizin oldugunuz aşıları olmuşlardır. Ben hastaneye en son 7 sene önce akciğer filmi için gittim. Allah'ın izni ile dahada ugramam insallahestrflh reis de dünya liderleri bu aşılardan olduğu için çekinmiyorum ben benim canımın onlardan kıymetli olduğu düşüncesi uzaktan yakından aklıma gelmiyor
Doğru diyorsun, mesela ben aşı oldum. Şimdi elektronik güvenlik kapılarından geçerken üzerimde metal hiç bir şey olmasa bile bip bip sesler geliyor.
Yok ya zaten uzun zamandır o tip yerlere denk bile gelmedim, AVM tipi oluşumlara bile gitmeyi hal ve tavırlarından dolayı Covid öncesi gitmeyi kesmiştim.Ciddimisin kardes
Aman ha bir daha bu olaydan kimseye bahsetme maşallah fotumun mizahsorleri adını dit dit Murat' a çıkarırlar. Allah sağlıklı yaşam versin sana ve sevdiklerineYok ya zaten uzun zamandır o tip yerlere denk bile gelmedim, AVM tipi oluşumlara bile gitmeyi hal ve tavırlarından dolayı Covid öncesi gitmeyi kesmiştim.
Güldürme beniRaporladım iyi forumlar...
Mıhı yiyince görürsün.Güldürme beni
sen daha ölmedin mi yav biz senin cenazene geldikGüncelleme gelecekmiş bu gece. Çeken yerlerde duralım.
Aman ha bir daha bu olaydan kimseye bahsetme maşallah fotumun mizahsorleri adını dit dit Murat' a çıkarırlar. Allah sağlıklı yaşam versin sana ve sevdiklerine
Sırada ki ikili Moderna mı olacak üstad?2 sinovac üzerine , 2. Biontechi vurdurdum , fena çarptı bu sefer.
Çipin bile almanı kuvvetli heralde.
Y aşısına kadar gidicek bizim iş heraldeSırada ki ikili Moderna mı olacak üstad?
15 gün önce öldün reis allah rahmet eylesin umarım cennete gidersin2 sinovac üzerine , 2. Biontechi vurdurdum , fena çarptı bu sefer.
Çipin bile almanı kuvvetli heralde.
15 gün önce öldün reis allah rahmet eylesin umarım cennete gidersin
Gel şu inadından vazgeç Y her derde devadırMıhı yiyince görürsün.
G.S!!!Gel şu inadından vazgeç Y her derde devadır
Oguzhan Ft yapalım mı adını ?G.S!!!