İkili atismalardan uzak durmayı yeğlerim. Ben ciddi ciddi insanlar üzerinde ilaç denemeleri yapıldığını düşünmeye başladım. O benzetme içinde kusura bakma
estrflh reis de dünya liderleri bu aşılardan olduğu için çekinmiyorum ben benim canımın onlardan kıymetli olduğu düşüncesi uzaktan yakından aklıma gelmiyor

estrflh reis de dünya liderleri bu aşılardan olduğu için çekinmiyorum ben benim canımın onlardan kıymetli olduğu düşüncesi uzaktan yakından aklıma gelmiyor
Tabi can tatlıdır. İnançlı isen bedenin sağlığına iyi bakmak zorundasın. Dünya liderlerine gelirsek. İnşallah dediğin gibi sizin oldugunuz aşıları olmuşlardır. Ben hastaneye en son 7 sene önce akciğer filmi için gittim. Allah'ın izni ile dahada ugramam insallah

bu hastalik bitene kadar köy insanindan uzak durun, yanina bile yaklasmayin

hasta olduklari halde disarida gezen insanlar var lan

hasta olduklarini gizliyorlar bir de

böylelerini allah bildigi yapsin ne diyem daha ya

aslinda ömür boyu köy insanindan uzak dursaniz bile bir kaybiniz olmaz

bos beles insanlar zaten cogu

bir hastayla temas edip, üstüne test yaptirmayip, disarida rahat rahat gezeni de cok bunlarin

agir cezalar olmadigi sürece malesef bu durum degismez

köy insanindan uzak durun her daim

Yok ya zaten uzun zamandır o tip yerlere denk bile gelmedim, AVM tipi oluşumlara bile gitmeyi hal ve tavırlarından dolayı Covid öncesi gitmeyi kesmiştim.
Aman ha bir daha bu olaydan kimseye bahsetme maşallah fotumun mizahsorleri adını dit dit Murat' a çıkarırlar. Allah sağlıklı yaşam versin sana ve sevdiklerine

Aman ha bir daha bu olaydan kimseye bahsetme maşallah fotumun mizahsorleri adını dit dit Murat' a çıkarırlar. Allah sağlıklı yaşam versin sana ve sevdiklerine

Teşekkürler, Allah herkes için sağlıklı yaşam verdin. Mizahşörler derken @Serkan Şafak ahbabı diyorsan bu işler ondan geçmiş.

Geri
Üst Alt