Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 80.533
- 91.616
- 5.093
Aşı olursam GSC yüce divanı ismimi Oğuzhan A. Seven olarak revize edecek.Oguzhan Ft yapalım mı adını ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aşı olursam GSC yüce divanı ismimi Oğuzhan A. Seven olarak revize edecek.Oguzhan Ft yapalım mı adını ?
Galatasaray'ı tabuta koyarsın, gömmeye kalkarsın. Sonra bir bakmışsın Galatasaray, cenaze namazını kıldırıyor.sen daha ölmedin mi yav biz senin cenazene geldik
15 gün önce öldün reis allah rahmet eylesin umarım cennete gidersin
Gs de çıkarsa kime linç atacağımız belli oldu.Mucizevi bir şekilde hiçbir kulüpte covid görülmez oldu. Şaşırtıcı.
Gs de çıkarsa kime linç atacağımız belli oldu.
Oha hakli mi yoksa15 gün önce öldün reis allah rahmet eylesin umarım cennete gidersin
Renkdaş zenginlikte zor. Paranı harcayamiyorsunalmanyada günlük vaka 28 bine cikmis yine
bu gidisle benim fitnesim yine yalan olacak
gece gece acayip sinirlendim
Yarın gideyim de doya doya tadını çıkarayım kapanana kadar.almanyada günlük vaka 28 bine cikmis yine
1 yıldır evde çalışıyorum, aslında alıştım hatta bundan sonra salona gitmem sanırım daha kolay ve üşenmeden yapıyorum bitince hop duşa ayrıca gevezelik eden kimse de olmayınca odaklanma daha iyi oluyor ama bu benim tercihim tabialmanyada günlük vaka 28 bine cikmis yine