Uzuldum abi.. Buyuk gecmis olsun. InsAllah atlatmissinizdir hepiniz. Tabi bizim durum sizinkinin yanında sinek vızıltısı.. Haklisin.. nalet bir dönem..
Estağfurullah her durumun sıkıntısı başka kardeşim, Allah ikisini de sağlıkla kurtarsın inşallah. Allah analı babalı büyütsün.

Şu aşılarınızı olun da kurtulalım şu beladan yahu.

Ulan yazarken bile o kadar zorladım kendimi inandırmaya, yok olmadı inanamadım.

bugün almanyada 40 bin vaka aciklanmis

ben türkiyeden almanyaya giderken 23432 milyon tane gümrükten gectim, bir kisi bile asi kagidi sormadi ama ha

pasaportuma islendi mi la yoksa bu ve yüzden mi sormuyorlar anlamadim ama cidden lafi bile gecmedi

bulgara girerken bir kere arabaya ilac siktilar o kadar, onun disinda hicbir önlem yok

valla ya bu hükümetler bizle dalga mi geciyor yoksa süpheye düstüm biraz

ben türkiyeden almanyaya giderken 23432 milyon tane gümrükten gectim, bir kisi bile asi kagidi sormadi ama ha

pasaportuma islendi mi la yoksa bu ve yüzden mi sormuyorlar anlamadim ama cidden lafi bile gecmedi

bulgara girerken bir kere arabaya ilac siktilar o kadar, onun disinda hicbir önlem yok

Yakın zamanda avrupaya seyahat durumum var bu sebeple yazdığını biraz araştırdım da anladığım kadarıyla EU Digital COVID Certificate sistemi diye bir şey var ve Türkiye'de bu sisteme tam entegre olmuş, aşı olduğun kurum senin sertifikasyonunu otomatik olarak yaptığından giriş çıkışlarda aşılı olduğunu belgelemene gerek kalmadan giriş çıkış yapmışsın.

Acaba Türkiye'de aşıyı olunca da otomatik oluyor mu bir araştırayım ben bunu. Fikri olan ya da yakın zamanda Türkiye'de aşı olup AB ülkelerinden birine giden oldu mu?

O ilaç olayı Corona'dan bağımsız yalnız kaç senedir varolan birşey.

Sözde dezenfekteymiş ama bence bildiğin normal su. Para koparmak için yapıyor itoğlu itler.

Viyanada müşteri eksikligi sebebiyle zor bir dönem geçiren genel evi sektörü hizmette sınır tanımayıp kapılarını aşı merkezi olarak açmış. Bu hizmetten yararlanan ilk vatandaş ta tabi Türk olmuş

Geri
Üst Alt