- 4 Ağustos 2009
- 90.763
- 71.963
- 5.188
Dandik varyantı saldılar piyasaya. Iki ay sonra daha dandigini salarlar nezle gibi atlatırız biter gider.Bill Gatese güvenelim kuzen 2022in sonlara doğru bitecek demişti
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dandik varyantı saldılar piyasaya. Iki ay sonra daha dandigini salarlar nezle gibi atlatırız biter gider.Bill Gatese güvenelim kuzen 2022in sonlara doğru bitecek demişti
Çok geçmiş olsunCorona gibi grip oldum.
Kuru öksürük
Sırt ağrısı
Baş ağrısı
Eklem ağrısı ama test negatif
Geçmiş olsun dikkat et kendineCorona gibi grip oldum.
Kuru öksürük
Sırt ağrısı
Baş ağrısı
Eklem ağrısı ama test negatif
Geçmiş olsun dikkat et kendine
Sağolun abiler.Çok geçmiş olsun
Geçmiş olsun, ağır atlamami 2 senedir sürekli bulaş olmasın diye hasta olmamama bağlıyorum ben de. Bu kadar sert olmazdı normalde.Ben de cumartesiden beri kötüyüm bayağı, eklem ağrısı, koku ve ateş dışındaki belirtiler var. Muhtemelen covid değilim ama grip salgını da var güncelde.
Çevremdeki herkes hasta olunca en sonunda bünyem kaldırmadı sanırım, 2-3 senedir grip olmuyordum.
Geçmiş olsun iyi bak kendine.Ben de cumartesiden beri kötüyüm bayağı, eklem ağrısı, koku ve ateş dışındaki belirtiler var. Muhtemelen covid değilim ama grip salgını da var güncelde.
Çevremdeki herkes hasta olunca en sonunda bünyem kaldırmadı sanırım, 2-3 senedir grip olmuyordum.