kuş gribi butonunada basmışlardı dün

Sağlık sebepleri bile aşı olmaktan çekinen insanları bir nebze anlayabiliyorum. Fakat aşının bir proje olduğunu iddia ederek kendinizi komik duruma düşürmeyin. Lozan 2023'te bitiyor tadında komplo teorileriyle böyle mühim bir konuda dezenformasyon yapılması yanlış.

Corona gibi grip oldum.
Kuru öksürük
Sırt ağrısı
Baş ağrısı
Eklem ağrısı ama test negatif

Hekimin birisi de aşılar olanlar arttıkça yeni varyantlar türüyor demiş

Kime inanacağını şaşırdı insanlar

Ben de cumartesiden beri kötüyüm bayağı, eklem ağrısı, koku ve ateş dışındaki belirtiler var. Muhtemelen covid değilim ama grip salgını da var güncelde.

Çevremdeki herkes hasta olunca en sonunda bünyem kaldırmadı sanırım, 2-3 senedir grip olmuyordum.

Ben de cumartesiden beri kötüyüm bayağı, eklem ağrısı, koku ve ateş dışındaki belirtiler var. Muhtemelen covid değilim ama grip salgını da var güncelde.

Çevremdeki herkes hasta olunca en sonunda bünyem kaldırmadı sanırım, 2-3 senedir grip olmuyordum.
Geçmiş olsun, ağır atlamami 2 senedir sürekli bulaş olmasın diye hasta olmamama bağlıyorum ben de. Bu kadar sert olmazdı normalde.

Geçmiş olsun iyi bak kendine.

B.1.640.2 diye yeni variyant var. Dogum yeri franss

Senede 2-3 kez detaylı bir kan değerlerine baktırın derim. Vitamin düşüklüğü, demir düşüklüğü vs hem bedensel hem zihinsel olarak insanı doğrudan etkiliyor

Geri
Üst Alt