Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hadi kardeşim hadihemen şimdi üniler uzaktan
sen kafelerde takılacaksın içeceksin diye kimse hasta olacak değilHadi kardeşim hadi
Kafeleri kapatsınlar o zamansen kafelerde takılacaksın içeceksin diye kimse hasta olacak değil
insanlar aç mı kalsınKafeleri kapatsınlar o zaman
Pes ediyorum.insanlar aç mı kalsın
Sağ olun tüm hastalara acil şifalar.Geçmiş olsun acil şifalar.
Geçmiş olsun kardeşim, covid veya grip ne olursa olsun hafif atlat yeter ki.Ben de cumartesiden beri kötüyüm bayağı, eklem ağrısı, koku ve ateş dışındaki belirtiler var. Muhtemelen covid değilim ama grip salgını da var güncelde.
Çevremdeki herkes hasta olunca en sonunda bünyem kaldırmadı sanırım, 2-3 senedir grip olmuyordum.
Geçmiş olsun renktaş. En hafif şekilde atlatmanı diliyorum.Sağ olun tüm hastalara acil şifalar.
Hanimcilikta ibo gibi olun!Hamile ve emziren bayanlarada aşıyı tavsiye edelim. Booster için hanıma randevuyu aldık
Hanimcilikta ibo gibi olun!
geçmiş olsun şefBen de cumartesiden beri kötüyüm bayağı, eklem ağrısı, koku ve ateş dışındaki belirtiler var. Muhtemelen covid değilim ama grip salgını da var güncelde.
Çevremdeki herkes hasta olunca en sonunda bünyem kaldırmadı sanırım, 2-3 senedir grip olmuyordum.
Omicron inş sen bu virüsün sonusundur.
Yetti artık
Valla biz hanımla kendimizi büyüklerimizi sakınıyoruz yeri geliyor özlüyoruz gitmiyoruz. Gidince maskeyle oturuyoruz.olay insanlarda bitiyor hocam . ne dünyada ne de bizde düzgün korunma gibi bir durum yok. millet her gün işe gitmek zorunda toplu taşımada - her günlerinin her anı risk anasını satayım.
Resmen 9 ay 1 yıl öncesinde gibiyiz ama işin kötüsü her yerde anormal arttı covid olan. her çevrede pozitif vakalar patlama yaptı gene.
Dikkat etmek lazım.