Ben de cumartesiden beri kötüyüm bayağı, eklem ağrısı, koku ve ateş dışındaki belirtiler var. Muhtemelen covid değilim ama grip salgını da var güncelde.

Çevremdeki herkes hasta olunca en sonunda bünyem kaldırmadı sanırım, 2-3 senedir grip olmuyordum.
Geçmiş olsun kardeşim, covid veya grip ne olursa olsun hafif atlat yeter ki.

Hamile ve emziren bayanlarada aşıyı tavsiye edelim. Booster için hanıma randevuyu aldık

Yaz-Kış güneş göremediğim için D vitaminine (D-Colefor) ve Omega 3 takviyesine başladım. D vitamininin virüsle mücadelede çok önemli olduğunu söylüyor uzmanlar. Kan değerlerine baktırdıktan sonra doktorun uygun gördüğü arkadaşlara tavsiye ederim.

Ben de cumartesiden beri kötüyüm bayağı, eklem ağrısı, koku ve ateş dışındaki belirtiler var. Muhtemelen covid değilim ama grip salgını da var güncelde.

Çevremdeki herkes hasta olunca en sonunda bünyem kaldırmadı sanırım, 2-3 senedir grip olmuyordum.
geçmiş olsun şef

Omicron inş sen bu virüsün sonusundur.

Yetti artık

olay insanlarda bitiyor hocam . ne dünyada ne de bizde düzgün korunma gibi bir durum yok. millet her gün işe gitmek zorunda toplu taşımada - her günlerinin her anı risk anasını satayım.

Resmen 9 ay 1 yıl öncesinde gibiyiz ama işin kötüsü her yerde anormal arttı covid olan. her çevrede pozitif vakalar patlama yaptı gene.

Dikkat etmek lazım.

olay insanlarda bitiyor hocam . ne dünyada ne de bizde düzgün korunma gibi bir durum yok. millet her gün işe gitmek zorunda toplu taşımada - her günlerinin her anı risk anasını satayım.

Resmen 9 ay 1 yıl öncesinde gibiyiz ama işin kötüsü her yerde anormal arttı covid olan. her çevrede pozitif vakalar patlama yaptı gene.

Dikkat etmek lazım.
Valla biz hanımla kendimizi büyüklerimizi sakınıyoruz yeri geliyor özlüyoruz gitmiyoruz. Gidince maskeyle oturuyoruz.

Lakin millet ruh hastası gözüyle bakıyor. Yanlış olan buymuş meğersem.

Sırf bu algı yüzünden olay insanlarda bitemiyor

2 sene oldu maske,aşı.sosyal mesafe,dezenfektanlar,kolonyalar,doğal içecekler ve daha nicelerine rağmen hiç bir önlemin işe yaramadığı bir virüs

Artık virüsten değil de sürekli virüs üzerinden pompalanan haberlerden gına geldi bana göre medya virüsten daha tehlikeli

Komplocular bir yandan aşıcılar bir yandan bıktık yav

Geri
Üst Alt