Serbay Buğday
10 Numara!
- 3 Aralık 2008
- 10.111
- 3.101
- 1.948
Aşıdan yeterince kar yapıldı şimdi sırada yine Pfizer tarafından üretilen ve ABD'de 5 günde vakaları %60 düşüren ilaçta..
İyi bayramlar.
İyi bayramlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet ama şimdiye kadar gittiğim hiçbir konserde sormadılar. Ya da herkese sormak yerine sondajlama soruyorlar, bana denk gelmedi.Aşı olmayanların stad, konser gibi organizasyonlara gitmeleri durumunda pcr testi zorunluluğu devam ediyor dimi?
GSCimbom Mobile App
Hes kodunu verdiğinde yani bileti alırken çıkıyor olup olmadığın. Sistem ona göre izin veriyor.Evet ama şimdiye kadar gittiğim hiçbir konserde sormadılar. Ya da herkese sormak yerine sondajlama soruyorlar, bana denk gelmedi.
Aşı olmayanların stad, konser gibi organizasyonlara gitmeleri durumunda pcr testi zorunluluğu devam ediyor dimi?
GSCimbom Mobile App
Elden bilet satışı yapılıyor kanka. İlla biletix vs değil ki.Hes kodunu verdiğinde yani bileti alırken çıkıyor olup olmadığın. Sistem ona göre izin veriyor.
GSCimbom Mobile App
Açıklamaları tam okumadım da zorunlu pcr testi kaldırıldı diye başlık atmis çoğu yer. Asisizlar da bayram havasında takılıyor twiterda. Semptom göstermeyen hiç kimseye pcr yapılmayacak yani? Bunların bu tarz organizasyonlarda ve seyahatlerde yasakları kalktı demek olmuyo mu bu?Mevzuya giderken bile test istiyorlar artık knk.
karşılıklı testleştik hatunla
Doğru ama bazılarında da gripten fazla etkisi var. Sıktı artık sanki bu iş.Şunu grip ilan edin yeter artık be kardeşim. Çoğu insan üzerinde grip kadar bile etkisi yok.
Çocuğun öğretmeni, evdeki bakıcı, muhtemelen bizim çocuklar Covid pozitif
Hanımda bu süreçte iki hafta önce geçirmiş olabilir testleri negatif gelmişti ama
Hanımın iş yerinden her hafta birisi pozitif çıkıyor zaten. Yakın aile dostumuz ve hanımın teyzesi de pozitif ardından oğlu da pozitif geldi.
İstanbul şu an doğal bağışıklık yolunda ilerliyor kovid olmayan kalmayacak gibi
Çok saçma bişeymiş bu omicron ya. 3 hafta önce de halamlar olmuştu, evde sadece halam pozitif çıktı çocuklarla enişte negatifti, belki de onlar önden geçirdi haberleri yok
Almanyada aynı Patır patır covid oluyo millet coguda aşılı sezonluk gribe bagladı artıkEvet bütün ev ahalisi pozitif geldi şu an evde halay çekiyorlar
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Aşı olmayanların stad, konser gibi organizasyonlara gitmeleri durumunda pcr testi zorunluluğu devam ediyor dimi?
GSCimbom Mobile App
Valla kesin konuşmayım, benim hiç başıma gelmedi ya da gelse bile farketmedim ama özellikle omicron varyantı gripten bile daha hafif genel olarak. Benim 3 arkadaşım da oldu ve inanılmaz hafif atlattılar. 3'ünün de rutin test sırasında çıktı zaten, çıkmasa haberleri bile olmazdı.Doğru ama bazılarında da gripten fazla etkisi var. Sıktı artık sanki bu iş.
Geçmiş olsun reis omicron mu belli miEvet bütün ev ahalisi pozitif geldi şu an evde halay çekiyorlar
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Geçmiş olsun reis omicron mu belli mi
semptom göstermeyene pcr yokmuş, düşüyor mu yav böyle