Aşı çalışmalarını yakından takip eden Prof. Ateş Kara'yı da hedef tahtasına yerleştiren Mehmet Ceyhan, "Ateş Bey benim yanımda çalışan bir öğretim üyesi… Hayatında aşıyla ilgili bir faaliyeti olmadı. O başka konularla ilgiliydi. Salgınla ilgili bir deneyimi olmadı ama bakanlıkla ilişkiler falan farklı yürüdü herhalde ki öyle bir pozisyona getirildi. Yoksa aşıda biraz deneyimi olan bir insan, 'antikorları hoplatıyor, zıplatıyor' gibi, son derece gayri bilimsel ifadeler zaten kullanmaz. Onun için ben o söylenenleri ciddiye bile almıyorum." ifadelerini kullanmıştı

--

Turkovac hoplatip ziplatiyormus

Aşı olmayanların stad, konser gibi organizasyonlara gitmeleri durumunda pcr testi zorunluluğu devam ediyor dimi?

GSCimbom Mobile App

Aşı olmayanların stad, konser gibi organizasyonlara gitmeleri durumunda pcr testi zorunluluğu devam ediyor dimi?

GSCimbom Mobile App

Mevzuya giderken bile test istiyorlar artık knk.

karşılıklı testleştik hatunla

Şunu grip ilan edin yeter artık be kardeşim. Çoğu insan üzerinde grip kadar bile etkisi yok.

Mevzuya giderken bile test istiyorlar artık knk.

karşılıklı testleştik hatunla
Açıklamaları tam okumadım da zorunlu pcr testi kaldırıldı diye başlık atmis çoğu yer. Asisizlar da bayram havasında takılıyor twiterda. Semptom göstermeyen hiç kimseye pcr yapılmayacak yani? Bunların bu tarz organizasyonlarda ve seyahatlerde yasakları kalktı demek olmuyo mu bu?

GSCimbom Mobile App

Çocuğun öğretmeni, evdeki bakıcı, muhtemelen bizim çocuklar Covid pozitif
Hanımda bu süreçte iki hafta önce geçirmiş olabilir testleri negatif gelmişti ama

Hanımın iş yerinden her hafta birisi pozitif çıkıyor zaten. Yakın aile dostumuz ve hanımın teyzesi de pozitif ardından oğlu da pozitif geldi.

İstanbul şu an doğal bağışıklık yolunda ilerliyor kovid olmayan kalmayacak gibi

Evet bütün ev ahalisi pozitif geldi şu an evde halay çekiyorlar

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Çok saçma bişeymiş bu omicron ya. 3 hafta önce de halamlar olmuştu, evde sadece halam pozitif çıktı çocuklarla enişte negatifti, belki de onlar önden geçirdi haberleri yok

Çocuklar genelde asemptomatik geçiriyor çoğunlukla da testleri negatif geliyor maruz kalsalar bile

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

GSCimbom Mobile App

açıkçası stada girerken kol atlı ve cebe bir keşkül dokunuşu yapıp geçerler ya - kontroller öyle .

şu cem yılmazın oyununa davet etmişti arkadaş boş bilet diye gittim - sadece eski maskeyi attırıp yeni maske verdiler bide HES codunu taradılar o kadar - bankalara girerkende standart gibi bir şey ama ben 1 den fazla hes kodu olanları biliyorum. tutana kadar gösteriyorlar.

Doğru ama bazılarında da gripten fazla etkisi var. Sıktı artık sanki bu iş.
Valla kesin konuşmayım, benim hiç başıma gelmedi ya da gelse bile farketmedim ama özellikle omicron varyantı gripten bile daha hafif genel olarak. Benim 3 arkadaşım da oldu ve inanılmaz hafif atlattılar. 3'ünün de rutin test sırasında çıktı zaten, çıkmasa haberleri bile olmazdı.

semptom göstermeyene pcr yokmuş, düşüyor mu yav böyle

Bizim eve 2 haftada bir felan temizlik için gelen var - rica ettik test olur musun vakalr arttı iyice , toplu taşımayla gel git yapıyor sonucta.

gidince işim için istiyorlar demiş - "sende bir şey yok turp gibisin test yapmayacağız sana" diye yollamışlar.

Geri
Üst Alt