Herkese çok geçmiş olsun bazı kişiler ağır geçiriyor cidden. 100 bini geçmiş diyorlar günlük vakalar.

Ben de Allah'a sükür hic bir sey yok. Bir kac gün burnum tikaliydi ve akiyordu biraz onun disinda baska bir semptom yoktu. Annemle babamda bol bol kuru öksürük vardi, hatta bir haftadan fazla zaman gecmesine ragmen hala var ikisinde de öksürük.

Bizim burada da vakalar almis basini gidiyor.

Tüm arkadaşlara ve ailelerine geçmiş olsun.

Hala şu ana kadar bana uğramadı. Ya da uğradı ama fark etmeden geçirdim, bilemiyorum.

Şu ara vaka sayısı inanılmaz arttı herkes test yaptırmıyor muhtemelen rakamlar göründüğünden 2-3 kat daha fazlasıdır bugün 110.000 vaka varsa kendi düşüncem 200.000'den aşağıda değildir çünkü grip veya daha hafif atlatanlar var. Bugün bizde test yaptırdık evde herkes pozitif çıktı herkeste 3 doz biontech var ilk başlangıçta hafif boğaz ağrısıyla başladı 3 gün öyle devam etti şu an bende hafif boğaz ağrısı devam ediyor üstüne hafif halsizlik eklendi. Koku almada hiçbir değişiklik yok burun akıntısı yok sadece tat almada hafif olarak etkisini gösteriyor ama gene de alabiliyorum. Ama kişiden kişiye etkisi farklı oluyor kimisinde daha farklı semptomlar çıkıyor.

saol rtaş covidmiydi bilmiom ztn 2-3 gün hafif bir rahatsızlık gibiydi ama covid miyim lan diye düşünmedim değil
Dİkkat et, eğer pozitifsende imza bahanesiyle Gedsonu ve Tahiri öpebilir misin?

şaka bir yana, hiç belli olmuyor. Belirtisiz bile pozitif çıkabiliyor

Dün bel ve sol bacağıma ağrı saplandı. Bugünde baya terli sekilde uyandım. Şu anda turp gibiyim. Bu şekilde belirti yaşayan oldumu hic

Geri
Üst Alt