- 17 Ağustos 2009
- 44.188
- 33.298
- 3.448
Herkese çok geçmiş olsun bazı kişiler ağır geçiriyor cidden. 100 bini geçmiş diyorlar günlük vakalar.Gecmis olsun. Ben de tam 1 haftadir evdeyim bu illet yüzünden, kafayi yiyecegim neredeyse.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Herkese çok geçmiş olsun bazı kişiler ağır geçiriyor cidden. 100 bini geçmiş diyorlar günlük vakalar.Gecmis olsun. Ben de tam 1 haftadir evdeyim bu illet yüzünden, kafayi yiyecegim neredeyse.
Herkese çok geçmiş olsun bazı kişiler ağır geçiriyor cidden. 100 bini geçmiş diyorlar günlük vakalar.
Eyvallah kardesim
Çok teşekkürler. Nefes problemi var ne yazık ki. Mide bulantısı da var
Nefes çok zorluyor ve daha da yoruyordur muhtemelen. Umarım bir an önce sağlığına kavuşur.Çok teşekkürler. Nefes problemi var ne yazık ki. Mide bulantısı da var
Çok çok büyük geçmiş olsun hocam. İnşallah en tez vakitte atlatır. Dualarımız sizinle.Annem pozitif çıktı ağır atlatıyor ne yazık ki.
Cok gecmis olsun renktas. Allah acil şifa versin.Annem pozitif çıktı ağır atlatıyor ne yazık ki.
Şu ara boğaz ağrın varsa hafif dahi olsa covid olma ihtimalin yüksek olabilir. Merak ediyorsan akşam 9'dan sonra hastaneye git gündüze oranla daha boş oluyor.yaw ben de oldum galiba ama test yaptırmadım
Geçmiş olsun Sn Cund.yaw ben de oldum galiba ama test yaptırmadım
Geçmiş olsun Sn Cund.
Dİkkat et, eğer pozitifsende imza bahanesiyle Gedsonu ve Tahiri öpebilir misin?saol rtaş covidmiydi bilmiom ztn 2-3 gün hafif bir rahatsızlık gibiydi ama covid miyim lan diye düşünmedim değil
Sen covid olursa herkes olmus demektirsaol rtaş covidmiydi bilmiom ztn 2-3 gün hafif bir rahatsızlık gibiydi ama covid miyim lan diye düşünmedim değil
Sen covid olursa herkes olmus demektir
☆☆☆☆
Geçmiş olsun knk acil şifalarAile boyu pozitifiz.
Şimdilik sorunsuz
Sagol knk, Allah razı olsunGeçmiş olsun knk acil şifalar