- 2 Nisan 2012
- 43.336
- 22.322
- 2.888
Korunmak iyidir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oksuruk yok denecek kdr az hapsirik yok tahmini 7 gun oldu yakalanalioksuruk hapsirik gibi semptomlar yoksa tahmini olarak 10 gun gectiyse bulastiricilik oranin oldukca az
Kolaysa bunun asisini bulsunlarMaske zorunluluğu geri dönse bile kapanma olayına tekrar dönmezler umarım. Covid döneminde aldığım kiloları yeni yeni veriyorum. Bu gidişle Covid 19 değil obezite öldürecek beni.
su an artik saldim cayira mevlam kayira modunda turkiye bu konudaOksuruk yok denecek kdr az hapsirik yok tahmini 7 gun oldu yakalanali
Doktor bi de ben tam iyilestim sayilmaz ama 2 gun kotu oldum sadece, cevremde is ortaminda surekli vakit gecirdigim cok covid vakasi var bu beni olumsuz etkiler mi, atlattiysam bitmistir diye sallamiyom cok
☆☆☆☆
Kolaysa bunun asisini bulsunlar
☆☆☆☆
Asi karsiti olmama sebebiyet verecek bir yontem gibi duruyor renktasHocam onun aşısı belli. Ekmekten, fast food yiyeceklerden uzak durmak, şeker tüketmemeye gayret göstermek, belli bir saatten sonra birşeyler yememek, bol bol su, egzersiz ve spor.
Geçmiş olsun aşk doktorum2 yildir tatile cikmiyorum yurtdisina. Sonunda şeytanın bacagini kıralım diyip hanim ile fransaya gidelim diye karar verdik gelecek hafta. Çalıştığım yerde 10 hastadan 8nde korona çıktı, bölüm karantinaya alındı. Bendede bu aksam ateş çıktı. Bütün vucudumda agri. Test hala negatf ama korkuyorum ki bende sonunda bu illete yenik düştüm. 3 senedir bulasmamisti. Tam zamanini buldu
Gecmis olsun. Umarim sorunsuz sekilde atlatirsin.2 yildir tatile cikmiyorum yurtdisina. Sonunda şeytanın bacagini kıralım diyip hanim ile fransaya gidelim diye karar verdik gelecek hafta. Çalıştığım yerde 10 hastadan 8nde korona çıktı, bölüm karantinaya alındı. Bendede bu aksam ateş çıktı. Bütün vucudumda agri. Test hala negatf ama korkuyorum ki bende sonunda bu illete yenik düştüm. 3 senedir bulasmamisti. Tam zamanini buldu
2 yildir tatile cikmiyorum yurtdisina. Sonunda şeytanın bacagini kıralım diyip hanim ile fransaya gidelim diye karar verdik gelecek hafta. Çalıştığım yerde 10 hastadan 8nde korona çıktı, bölüm karantinaya alındı. Bendede bu aksam ateş çıktı. Bütün vucudumda agri. Test hala negatf ama korkuyorum ki bende sonunda bu illete yenik düştüm. 3 senedir bulasmamisti. Tam zamanini buldu
Geçmiş olsun. Umarım en kısa sürede ve en hafif şekilde atlatırsınızVe evet. Bugunden itibaren covid pozitif oldum. Agrilarim cogaldi ve ates yukseldi. Sabah isyerine gittim maskeyle cunku evde test kalmamisti. Testlerde karantinaya aldigimiz bolumdeydi. Orda testimi yaptim ve pozitif olunca ordaki daha negatif olan hastalar mesafe falan almaya basladilar. Uzak dur falan dediler. Doktor adam hasta olur mu dediler gercekten..
Fena sinirlendim. Burda kendi sagligimizi (sırf işimiz) bu diye riske attik ve sonunda hastalandik ama gel gor ki çöp muamelesi goruyor insan.
Geçmiş olsunBu ne lan. Bir anda tat ve koku hepsi gitti
Gecmis olsun. Benim hatunun 15 gun olacak hala yok tat.Bu ne lan. Bir anda tat ve koku hepsi gitti

Ben 10.gündeyim çok şükür yaşamadım şu olayıBu ne lan. Bir anda tat ve koku hepsi gitti