geçen bir hoca ben pandemi sürecinde hiç maske takmadım, aşı olmadım açıkçası inanmıyorum dedi
üzüldüm kendisi adına baya
aşı olmayan arkadaşlarımızı tebrik etti felan
tuhaf

geçen bir hoca ben pandemi sürecinde hiç maske takmadım, aşı olmadım açıkçası inanmıyorum dedi
üzüldüm kendisi adına baya
aşı olmayan arkadaşlarımızı tebrik etti felan
tuhaf

Göt yanığı olmuş olabilir

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Corona bitti dediler tekrar corona olduk , nasil bir sanssizlik bu 🤒

Hoaydaaa.. geçmiş olsun.. test mi yaptırdın yoksa tahminin mi
Sagol.
Annem gecen hafta sonu Turkiye'den dondu ve yavastan hasta olmaya basladi, bizde tabi hosgeldin ziyaretine gittik o an tam hasta degildi ama yavastan rahatsizlik duydugunu soylemisti. Aradan 3 gun gecti Corona oldum test yaptim dedi. Simdi dunden beri bogazim sis, sesim gitti, hafif de atesim basladi. Bana da bulasti :(

Sagol.
Annem gecen hafta sonu Turkiye'den dondu ve yavastan hasta olmaya basladi, bizde tabi hosgeldin ziyaretine gittik o an tam hasta degildi ama yavastan rahatsizlik duydugunu soylemisti. Aradan 3 gun gecti Corona oldum test yaptim dedi. Simdi dunden beri bogazim sis, sesim gitti, hafif de atesim basladi. Bana da bulasti :(
Çok geçmiş olsun, gripten daha hafif geçer umarım. O kadar asi olduk kobay olduk yine korona devam ediyor

Endişe edilmemesi gerekir diyorsa endişe etmeliyiz.

2 hafta önce eris varyantini gecirdim. Hirvatistanda tatil yaptim orda kaptim. Cok sükür okadar agir gecmedi. Toplamda ücüncü kez coronaya yakalandim.

Geri
Üst Alt