Kripto Para Birimleri ve Coinler

35 binlerde tutunamayacak gibi. 35 in altında 2 tane kırmızı mum görürsek 1-4 saatlik grafiklerde, 30k civarını tekrar test edecek. Merakla bekliyorum pazartesiyi.

Haftalık grafikler desteğe gelmiş, burada bir süre yatay takılmalı. Takılmazsa işler çok sertleşir.

Şöyle anlatayım, BNBde haftalık destek 240 dolar civarında lakin eğer haftalıkta bu destek çalışmazsa sonraki destek 15 dolara kadar iniyor.

72 saatlikte nispeten daha iyi durum ama 50 doların altına kesinlikle iner eğer destekler çalışmazsa, kısa vadede değil ama.

Düşüşlerde Sxp ve Flm ye ekleme yapa yapa tether da bittiSene sonuna kadar hodl artık yapacak bi şey yok. Ytd

Haftalık grafikler desteğe gelmiş, burada bir süre yatay takılmalı. Takılmazsa işler çok sertleşir.

Şöyle anlatayım, BNBde haftalık destek 240 dolar civarında lakin eğer haftalıkta bu destek çalışmazsa sonraki destek 15 dolara kadar iniyor.

72 saatlikte nispeten daha iyi durum ama 50 doların altına kesinlikle iner eğer destekler çalışmazsa, kısa vadede değil ama.
Evet eth için de 2700 desteğini kırarsa hedefi 1000 dolardı diye biliyorum, grafiğini görmüştüm nitekim kırdı ve aşağı süzülür durumda. Gerçekten şu an kırdıkları/kuracakları destekler ciddi düşüşler yaratabilir. 2700 ile 1000 arasında uçurum var. Ben eos ve vet hariç tüm alt coinlerden çıkıp btc emri girdim. Aşağılara gelirse biraz daha btc alacağım

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

BTC 32 yi gördüğünde chz 0.24 falandi diye hatırlıyorum bugün 0.21 olmuş .. ethereum da o günkü dibi gördü bugun takip ettiklerimden doge hariç hepsi paritede erimiş btcye karşı..

Geri
Üst Alt