- 4 Ağustos 2009
- 90.672
- 71.773
- 5.188
Sezon bitti artık sportifler unutulur. Yeni sezona girmeden bakmak lazım.Grafik oku da alalım rengim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sezon bitti artık sportifler unutulur. Yeni sezona girmeden bakmak lazım.Grafik oku da alalım rengim
Sociostan beleşe aldığım GS tokeni düşüş trendine girmesiyle bozup an itibariyle iki tane alabilme seviyesine çektim. Yoktan var etme eylemimiz devam etmekteGalatasarayımız 10 gün önce 240tı su anda 55. Lakin kimse almıyor![]()
3 ay önceki fiyatlara gelmiş yavProje coinlara dedik ama hepsi mi bitcoina bağlı olur yav, avax ölmüş
Sezon bitti artık sportifler unutulur. Yeni sezona girmeden bakmak lazım.
Belki yaz aylarında hareketlilik olmasi için binance'ta listelerin diye 60'tan aldık elimizde patladıGalatasarayımız 10 gün önce 240tı su anda 55. Lakin kimse almıyor![]()
Sene sonuna kadar hodl artık yapacak bi şey yok. YtdBTC.d yükselmesi ile altlar bir miktar daha düşebilir ytdBelki yaz aylarında hareketlilik olmasi için binance'ta listelerin diye 60'tan aldık elimizde patladı![]()
Evet eth için de 2700 desteğini kırarsa hedefi 1000 dolardı diye biliyorum, grafiğini görmüştüm nitekim kırdı ve aşağı süzülür durumda. Gerçekten şu an kırdıkları/kuracakları destekler ciddi düşüşler yaratabilir. 2700 ile 1000 arasında uçurum var. Ben eos ve vet hariç tüm alt coinlerden çıkıp btc emri girdim. Aşağılara gelirse biraz daha btc alacağımHaftalık grafikler desteğe gelmiş, burada bir süre yatay takılmalı. Takılmazsa işler çok sertleşir.
Şöyle anlatayım, BNBde haftalık destek 240 dolar civarında lakin eğer haftalıkta bu destek çalışmazsa sonraki destek 15 dolara kadar iniyor.
72 saatlikte nispeten daha iyi durum ama 50 doların altına kesinlikle iner eğer destekler çalışmazsa, kısa vadede değil ama.
Ortalama düşüre düşüre ana hissedar olduk ula.