Kripto Para Birimleri ve Coinler

Kolay para peşinde olanların hazin sonu hiç şaşmaz bütün ensturmanlarda aynıdır bu hele ki temeli ve merkezi belirsiz bir ensturmansa sınırı yok bunun

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Psikoloji ne demek anlamışsınızdır.

2 hafta önceki fiyatlara göre %70 ucuzladı bir çok coin yani 10 lira olan şey 3 lira oldu ve kimsenin eli gitmiyor almaya.
Bugün acı bir tecrübe oldu bana geçen gün 30a düştüğünde %50 param yarılanmıştı kısa sürede zararı %15 seviyesine çektim geceden beri dipten alayım derken bir an da zarar %15ten geri %60 oldu

Gidişat gerçekten kötü. Elim gitmedi değil altlar bu haldeyken, nakitte bekleyeceğiz artık.
Screenshot 2021-05-23 at 15.57.33.webp

burda çakılan mecbur bkeleyecek ama yeni yatirmci ise sanmam coin alsın borsa bu kadar ucuzken

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ETH özelinde madenciliğin karsız hale gelmesi için kaç seviyelerinde olması lazım bilgisi olan var mı?

Şu anda almak akıl kârı değil, düşen düşmeye devam ediyor, olanı satmayıp sabır edeceğiz...

Lan ekran kartı stokları gelip,fiyatlarını düşürün artık.Söveceğim ha!

Sana da ekran kartı mı lazım ihtiyar? :asd:
Tam tersi. Eldekileri satacağım 2 ay mütevazi şekilde madencilik yaptım ama kapamayı düşünüyorum artık sistemi, düştükçe düşüyor sürekli bunun hesabını yapacak vaktim yok. En son günlük 150 tl civarı getirisi vardı şimdi ne oldu bakmadım, elimin altında olmaması sıkıntı.

Geri
Üst Alt