Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 80.319
- 91.248
- 5.093
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çünkü git gide düşeceği havası hakimPsikoloji ne demek anlamışsınızdır.
2 hafta önceki fiyatlara göre %70 ucuzladı bir çok coin yani 10 lira olan şey 3 lira oldu ve kimsenin eli gitmiyor almaya.

Bugün acı bir tecrübe oldu bana geçen gün 30a düştüğünde %50 param yarılanmıştı kısa sürede zararı %15 seviyesine çektim geceden beri dipten alayım derken bir an da zarar %15ten geri %60 olduPsikoloji ne demek anlamışsınızdır.
2 hafta önceki fiyatlara göre %70 ucuzladı bir çok coin yani 10 lira olan şey 3 lira oldu ve kimsenin eli gitmiyor almaya.
Çünkü git gide düşeceği havası hakim![]()
Pazartesi ne gibi bir senaryo bekliyorsun?Psikoloji ne demek anlamışsınızdır.
Sana da ekran kartı mı lazım ihtiyar?ETH özelinde madenciliğin karsız hale gelmesi için kaç seviyelerinde olması lazım bilgisi olan var mı?

Tam tersi. Eldekileri satacağım 2 ay mütevazi şekilde madencilik yaptım ama kapamayı düşünüyorum artık sistemi, düştükçe düşüyor sürekli bunun hesabını yapacak vaktim yok. En son günlük 150 tl civarı getirisi vardı şimdi ne oldu bakmadım, elimin altında olmaması sıkıntı.Sana da ekran kartı mı lazım ihtiyar?![]()
Ikinci el satışları patlar relaks.Lan ekran kartı stokları gelip,fiyatlarını düşürün artık.Söveceğim ha!
Ikinci el satışları patlar relaks.
Kuzen kalabalik icinde fena patladim yawOrtalama düşüre düşüre ana hissedar olduk ula.