Kripto Para Birimleri ve Coinler

Pazartesi ne gibi bir senaryo bekliyorsun?

Haber akışlarını takip etmek gerek, sürekli olarak wallet'lardan borsalara coin girişleri var ve paralarını çekiyorlar, bu tip haberlerin frekansları azaldıkça dip görülüyor, görülmeye yakın demektir.

30 binden döneceği ve dip görüldüğüne dair haberler var ama o kadar kolay olmayacaktır zaten 39 binden sonrası Elon Musk'ın eseriydi, kendi eserini kendi paramparça etti.

Ben 50 bine kadar tepki bekliyordum, ama sanırım 44 bine kadar geldi, sonrasına gücü yetmedi.

Benim beklentim ters testereye devam etmesi ve bu bölgelerde yatay takılması yönünde, eğer yükselecekse de öncelikle bu aralıklarda biraz toplanması lazım. Haftalık ve aylık kapanışları takip etmek de önemli, nasıl çıkarken dümdüz çıkmamalı diyorsam düşerken de böyle dipsiz kuyu gibi düşmemeli. Bir yerlerde düşüşlerin yarısı kadar yukarı tepki kesinlikle gelecektir.

Ayıya girmedik diyebilmek için ise kısa sürede 50 binin üzerine atması lazım, bu bana olası gelmiyor şu an.

Daha en kötüsünü yaşamadık. 1 sene öncesine göre hala çok yüksek seviyelerde. Örnek vereyim ETH 100 dolardan 4500 görüp 1900 şuan, tekrar 300 dolarları görsün bakalım millet almayı bırakın nasıl satıyor kripto paraları.

DÜŞERKEN DESTEK,

YÜKSELİRKEN DİRENÇ ARANMAZ..

AKIŞINA BIRAKINIZ..

O SİZE BUNLARI DİYENLER BORSA BİLMİYO..

BORSA PURESFÖR MÜ NE VAR Bİ TANE..ONLARIN BİLDİĞİ BORSAYI : D

12 MAYIS SABAH 8.00-12.00 CİVARIDAN SONRA ELİNDE MAL OLAN ADAM BORSA BİLMİYORDUR BENİM GÖZÜMDE..(uzun vadeli elinde tutacaklara değil bu lafım..Uzun vadeden kastım 3-5 sene)

Adam 5 dk da bir fiyata bakıyo, ben uzun vadecidiyim diyo.Bkz bakkal Gökan : D

60 bindeyken 3 sene tutarım diyordu satmıyordu.. şimdi ise tepki verse de satsam diyo : )

Ben de tahta yapıcı olsam, böyle adamların psikolojisini bitirmek için daha da düşürürürüm. @Keramettin TANRIVERDİ dediği psikoloji böyle birşey..Borsa bilmeyen adam trader yazmış profiline..

Öyle traderlerin hepsini borsa mezarlığına gönderdik..

Borsada 10.000 i 500bin yapmak kolaydır.

Ama önemli olan 500bin olduktan sonra düşürmemek..

Moderatör tarafında düzenlendi:
Benim verdiğim fiyat Tr maliyeti üstad bunun dışında ekstraları merak ediyorum neler çıkıyor ekstra
ETH 5 bin olamaz, BTC ortalama 5 bin dolardan biraz fazlaydı bir kaç ay önce Türkiye'de, elektrik tüketimi kısmı için konuşuyorum.

Sistem ve elektrik dışında bir ihtiyaç yok işte sistemin kalitesi, üretim hızı ve donanımın enerji sarfiyatı da önemli çünkü trade off var orada. Yani iyi donanımla belki tüketim maliyeti düşer ama o donanımın maliyeti bunu kompanze edebilir mi net bilemiyorum.

Yine de ETH madenciliği kazandırıyor bayağı ama işte donanım bulmak zor piyasada bunlar yüzünden. Donanım fiyatları da arz talebi karşılamadığı için değişken. O yüzden ETH için ortalama bir fiyat söyleyemiyorum.

dünya da ki gelişmeler iyi takip eden saniyesinde gören ve doğru hamleyi yapan bence kısa vadeli alım satımdan para vurur onun dışında grafik direnç destek bilmem ne boş geliyor bana o zaman herkes grafik uzmanı olsun herkes para kazansın böyle bir mantık olur mu sizce

dünya da ki gelişmeler iyi takip eden saniyesinde gören ve doğru hamleyi yapan bence kısa vadeli alım satımdan para vurur onun dışında grafik direnç destek bilmem ne boş geliyor bana o zaman herkes grafik uzmanı olsun herkes para kazansın böyle bir mantık olur mu sizce
Zaten kriptoda hiçbir zaman teknik analize inanmadım, çanak obo mobo boş bence, %90 temel analize yani haberlere ve sinerjiye göre hareket eden bi platform

SM-A505F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Herkes grafik uzmanı olamaz, her grafiğin yorumu farklıdır, doğru yorumu yapabilmek de yetenektir sadece bilgiyle öğrenilmez.

Piyasa fiyatlamalarının ortalama olarak gerçekleştiği rakamlar psikolojinin matematiksel karşılığıdır.

Ortalama maliyetlere göre insanlar kar realizasyonu ve stop loss yaparlar, dolayısıyla da bu genel bir bütünlük oluşturur.

Grafik demek iki üç çizgi çekmek değildir, tüm haberler, tüm planlar, tüm toplu ve parçalı alımlar o grafiklerin içindedir, gerçekleşen tüm hareketlerin istatistiksel bir bütünüdür.

Bunları göremeyenler boş yapmasın.

ETH 5 bin olamaz, BTC ortalama 5 bin dolardan biraz fazlaydı bir kaç ay önce Türkiye'de, elektrik tüketimi kısmı için konuşuyorum.

Sistem ve elektrik dışında bir ihtiyaç yok işte sistemin kalitesi, üretim hızı ve donanımın enerji sarfiyatı da önemli çünkü trade off var orada. Yani iyi donanımla belki tüketim maliyeti düşer ama o donanımın maliyeti bunu kompanze edebilir mi net bilemiyorum.

Yine de ETH madenciliği kazandırıyor bayağı ama işte donanım bulmak zor piyasada bunlar yüzünden. Donanım fiyatları da arz talebi karşılamadığı için değişken. O yüzden ETH için ortalama bir fiyat söyleyemiyorum.

Biriyle tanışmıştım geçen yıl o eleman da etherumun karlilığından bahsetmişti tabi şimdiki gibi popüler değildi bizim için hayali konulardi... ben de ondan duymustum 4500 dolar demişti 1 btcyi şimdiki zamlari vurunca da 5-6 bini bulur.. Eylül gibi dolar 7.40 BTC de10 bin civariymis şu anki fiyatlar yine de çok karlı değil mi ? Ekstra bir durum yoksa maliyetlerden hala epey uzak görünüyor

Biriyle tanışmıştım geçen yıl o eleman da etherumun karlilığından bahsetmişti tabi şimdiki gibi popüler değildi bizim için hayali konulardi... ben de ondan duymustum 4500 dolar demişti 1 btcyi şimdiki zamlari vurunca da 5-6 bini bulur.. Eylül gibi dolar 7.40 BTC de10 bin civariymis şu anki fiyatlar yine de çok karlı değil mi ? Ekstra bir durum yoksa maliyetlerden hala epey uzak görünüyor
BTC için eylül rakamını 5 bin dolar olarak görüyorum ben baktığımda da bu ortalama rakam yani donanımına göre 10 bin de olabilir, 4 bin de.

İşte o donanımları kurabilmek zor şu an, parça bulamayanlar vs oluyor bir de BTC için üretilecek coin sayısı epey azaldı, vade de 100 yıldan fazla yani sığ bir piyasaya girmek gibi oluyor.

DD.png

Şuan elinde mal olanlar bunu ekran görüntüsü alın..Size hazırladım..

Hepsini yaşadık bu evrelerin : D

Şimdi belki zarardasınız ama, internettekileri dinlememek bile bir sonraki yükselişler için sizi 3-0 önde başlatacak piyasaya karşı...

Derin Sessizlik evresi..

Düşünmek için vakit var..

BTC için eylül rakamını 5 bin dolar olarak görüyorum ben baktığımda da bu ortalama rakam yani donanımına göre 10 bin de olabilir, 4 bin de.

İşte o donanımları kurabilmek zor şu an, parça bulamayanlar vs oluyor bir de BTC için üretilecek coin sayısı epey azaldı, vade de 100 yıldan fazla yani sığ bir piyasaya girmek gibi oluyor.
Eylülde btc 5 k mı?

Ekli dosyayı görüntüle 123805

Şuan elinde mal olanlar bunu ekran görüntüsü alın..Size hazırladım..

Hepsini yaşadık bu evrelerin : D

Şimdi belki zarardasınız ama, internettekileri dinlememek bile bir sonraki yükselişler için sizi 3-0 önde başlatacak piyasaya karşı...

Derin Sessizlik evresi..

Düşünmek için vakit var..
Meali nedir bunun reis? Daha açıklayıcı olalım

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Meali şu, @Onur Atar

Son 1-2 ayda piyasadaki irili ufaklı bütün çöplerin insanların algısıyla nasıl oynadığı..

15 yaşında 5 dolarlık sepet yaptım diyen velet bile yapıyo bunu..

Sepet dedikleri yer buralar..

Roket attıkları yerler

Uçuyoruz dedikleri yerler..

Her büyük marubozuda uçtuğunuza inandırırlar önce..

Sarı zemin üstüne siyah yazıyla yazdığım bilgi kutucuğunun olduğu noktaya bak..

Oralarda bişey oluyo..

HANİ DİYORLAR YA HİÇBİRŞEY OLMASA DA KESİN BİRŞEY OLDU DİYE..

Roketçilere bakanlar 10x hayalleriyle yaşıyo bu sırada, gözleri kör olmuşcasına..

Tam da o civarlar benim de borsadan çıktığım yer (aslında ben de hatalı çıktım, 10 mayısta çıkmam gerekirken 12 mayısta çıktım..)

Sonrası gelen düşüş..

Şimdi bu düşüşü FLAŞ TV HALAY MÜZİKLERİ DİNLEYEREK Mİ İZLEMEK?

Yoksa elinde mal olup da ACABA YÜKSELECEK Mİ DİYE mi izlemek???

Kandırdılar, hepimizi kandırdılar bir zamanlar..Hayallerimizi çaldılar..
Ondan şimdi böyle orspi olduk : D

Geri
Üst Alt