- 23 Aralık 2008
- 65.453
- 63.405
- 5.103
@elon musk olabilir miiamacı nedir bu şahsın?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@elon musk olabilir miiamacı nedir bu şahsın?
Lunayı biliyordum da ona portföy ayıramadım. Göz göre göre gitti.Terra Luna da kaçan büyük balık
@Keramettin TANRIVERDİ
Mart gibi ust vallut stake %32 civariydi(anchor protokol)Lunayı biliyordum da ona portföy ayıramadım. Göz göre göre gitti.
o na bir ara elon musk demislerdi. ama baska biri galibaMesela bir tane doge hesabı var %30tek kişide, sadece alıyor ve hiç satış yok.
Bunlar satmaya kalksa 0a iner direkt.
İşte bu çok tehlikeli birşey o yüzden doge alınmaz. Cüzdan hesabı oranı çok olan coinlerden uzak dururum bu raca içinde geçerliydi ama o hesaplar raca ekibinin olduğunu ıspatlandıMesela bir tane doge hesabı var %30tek kişide, sadece alıyor ve hiç satış yok.
Bunlar satmaya kalksa 0a iner direkt.
Evet reis yorum bekliyoruz senden yeni düzenleme hakkında ne gibi yasaklar olur içerde kalırmıyızLunayı biliyordum da ona portföy ayıramadım. Göz göre göre gitti.
Evet reis yorum bekliyoruz senden yeni düzenleme hakkında ne gibi yasaklar olur içerde kalırmıyız
Bu ülke beni oldukça korkutuyor. Globalı yasaklasalar bile çıkmayacağım çekemesem bile bekleteceğim elbet bir gün o yasak kalkacak veya af gelecek. Onların istediği zaman değil benim istediğim zaman çıkacağım bu piyasadan zarardayken mal satmamayı kendime söz verdim ve bu sözü tutacağım.Hoş olmayan işler oluyor, bir grubu toplantıya davet ettiler, içlerinde kriptoyla alakalı kimse yok neredeyse.
Burası İspanya değilki kazancını beyan edip vergisini verebilesin, sistem böyle olsa problem yok.
TR tabanlı borsalardan alabilirler ancak o da nasıl işleyecek muamma, ben net bir yasak getirebileceklerini düşünmüyorum en fazla yapacakları iş vergi almak olur.
Yurtdışı tabanlı borsalarda ise napacaklar anlamıyorum bir ton parametre var.
???Kaybettiğimiz savaş yok Oğuzhancım, bilirsin.
1 ay kadar önce bu başlıkta sene sonu btc 100k, Eth 10k yazmıştım hatırlıyor musun?
” koymadığım için gerçekleşmedi sanırım.