Mikail Çöloğlu
Tecrübeli Üye
- 21 Şubat 2015
- 5.853
- 3.421
- 1.048
Geçmiş olsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
fedi bekliyor millet yarın açıklama varalınır mı buralardan
daha açıklama olmadan bu kadar düşmesi normal mi? kötü bir karar cıkarsa burdan daha nerelere düşebilir kifedi bekliyor millet yarın açıklama var
daha açıklama olmadan bu kadar düşmesi normal mi? kötü bir karar cıkarsa burdan daha nerelere düşebilir ki
Her şey şu mesajla başladı1 ay kadar önce bu başlıkta sene sonu btc 100k, Eth 10k yazmıştım hatırlıyor musun?
50 dolardan toplayın avaxları 100 olunca satarsınız.hepsi aşşırı düşmüş buradan alınır mı yoksa daha da düşer mi
Hesi beni atın, beni uzaklaştırın ben bunu hak ediyorum.Her şey şu mesajla başladı
Çoğalttın bizi Berkan
16 gelirse 8 de gelir kötü bir senaryoyla34k’yi kaybederse 30k’da durduramaz bu sefer, 16-18k’yi yoklariz. Tahminim FED’in dramatic bir adim atmayacagi ve piyasalarin Subat’tan sonra bi ralli daha yapacagi yonunde.

37-40 arasına oturacak diyordum en kötü , 37den sonrası benimde hiç beklemediğim bir şey oldu.16 gelirse 8 de gelir kötü bir senaryoylaMartta verdiğim hedef 8di ki ben hala 8 olacağını düşünüyorum ama önce bir ralli yapmalıydık, hala kabullenemiyorum bu düşüşü
![]()