Kripto Para Birimleri ve Coinler

hepsi aşşırı düşmüş buradan alınır mı yoksa daha da düşer mi

valla ben kripto alemine agustos ortasında girdim . (Yeşillerin bolcana olduğu dönemde yani)

aralık başında girdiğim kapitalin 3 katındaydım (tabii bunda doların kripto hali USDT 'nin artmasınıda payı çok var)

Her nasıl borsada BİST yönü belii eden gösterge gibidir kabaca - bunlarda da BTC öyle gibi (keşke olmasa ama öyle)

Aralıkt başında BTC nin günlük grafiğini aşağıya kırmasıyla beraber beklemeye geçtim - doların düşürülmesiyle bir kaç pozisyon aldım ama kafayı yukarı veremedi BTC , haliyle altcoinlerin hepsi kırmızı - Yaptığım kardan %40 civarı giti - bu durumlardan hep ders çıkarmalı insan.

Tek tavsiyem - her zaman grafik bakın ya da baka baka kendinizi test edecek şekilde bir sistem oturtun. Bisiklet gibi düşe kalka öğreniyor insan bunları az biraz . asla ama asla internetten okuduğunuz yorumların gazına gelmeyin , iddaa kuponu oynamış olursunuz - işin çok büyük kısmını şansa bırakırsınız yani.

daha açıklama olmadan bu kadar düşmesi normal mi? kötü bir karar cıkarsa burdan daha nerelere düşebilir ki

FED sanırım 26 sındaydı yarın bilmiyordum onu ama belliki balina abiler bu doların coin versiyonu diye bahsedilen -STABLECOIN di galiba- duruma hazılrık olarak satış yapıp en kötü ihtimalle aşağıdan toplama yapacaklar gibi yourmluyorum. Bu işin kritiği doğru pozisyon almak her duruma ve bunu yaparken sabırlı ve sakin olmak bana göre. İzleyip göreceğiz.

34k’yi kaybederse 30k’da durduramaz bu sefer, 16-18k’yi yoklariz. Tahminim FED’in dramatic bir adim atmayacagi ve piyasalarin Subat’tan sonra bi ralli daha yapacagi yonunde.

34k’yi kaybederse 30k’da durduramaz bu sefer, 16-18k’yi yoklariz. Tahminim FED’in dramatic bir adim atmayacagi ve piyasalarin Subat’tan sonra bi ralli daha yapacagi yonunde.
16 gelirse 8 de gelir kötü bir senaryoyla :D Martta verdiğim hedef 8di ki ben hala 8 olacağını düşünüyorum ama önce bir ralli yapmalıydık, hala kabullenemiyorum bu düşüşü :asd:

16 gelirse 8 de gelir kötü bir senaryoyla :D Martta verdiğim hedef 8di ki ben hala 8 olacağını düşünüyorum ama önce bir ralli yapmalıydık, hala kabullenemiyorum bu düşüşü :asd:
37-40 arasına oturacak diyordum en kötü , 37den sonrası benimde hiç beklemediğim bir şey oldu.

Geri
Üst Alt