Ismail ARI
Büyük Kaptan
- 3 Aralık 2008
- 29.565
- 12.547
- 2.868
Allah var, gam ve tasa yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu boga donemi euphoria olmadan bitmemeli. Bitmesi buyuk supriz olur. FED faiz artirsada 0.25-1% filan komik rakamlar. Bono piyasasinda 20 yildir kimse yatirim yapmiyo zaten. Akli basinda kimse gidip yatirmaz. Yine borsalar ve crypto’da kalir para. Tabi market-maker denen devler bu tur korku donemlerini iyi kullaniyo hep.16 gelirse 8 de gelir kötü bir senaryoylaMartta verdiğim hedef 8di ki ben hala 8 olacağını düşünüyorum ama önce bir ralli yapmalıydık, hala kabullenemiyorum bu düşüşü
![]()
Admirim tahmin/yorum yapayım mı?16 gelirse 8 de gelir kötü bir senaryoylaMartta verdiğim hedef 8di ki ben hala 8 olacağını düşünüyorum ama önce bir ralli yapmalıydık, hala kabullenemiyorum bu düşüşü
![]()

Admirim tahmin/yorum yapayım mı?![]()
Ağabey yorumuma neden wow attın, adamlar beni eleştirmekte haklı, senin Romalı kupon gibi yorum yapmışımöğleden sonraki dip seviyelere tekrar gelmiş. 150 civarında solana için alım fırsatını kaçırdım mı acaba diye üzülüyordum Allah korumuş. Ufak ufak uzun vadeli yatırım olsun diye aldıklarım dışında dişe dokunur varlığım yok, olanlara sabır diliyorum muhtemelen sabredenler zarar etmeyecek ama stresli iş hakikaten. Moralim bozulmasın diye uygulamayı açmıyorum - % bilmem kaç zarar görmek tat kaçırıyor.

Korktum, tedirgin oldum panik halinde wow attım. Küçük müçük de olsa yatırımımız var sakata gelmeyelim dedim o arada da wow vermişim istemsiz.Ağabey yorumuma neden wow attın, adamlar beni eleştirmekte haklı, senin Romalı kupon gibi yorum yapmışım![]()
Kriptoya birden girilmez zaten parça parça toplanabilir.Burdan girmeyelim mi yav 16k gelir mi?
Dusukten olan çok karda.Bu bitcoinden falan harbi kâr eden, kasayı doldurabilen var mı? Ciddi soruyorum, herkes bi şeyler peşinde ama bi tane batmayan yok ortalıkta. Var mi çok eskiden bitcoini olan 50k dolarları görüp bozduran mesela?
Nereden duydunuz? Ne gibi problemler mesela?solana da ciddi problemler varmis ? bilgisi olan varmi?