Kripto Para Birimleri ve Coinler

16 gelirse 8 de gelir kötü bir senaryoyla :D Martta verdiğim hedef 8di ki ben hala 8 olacağını düşünüyorum ama önce bir ralli yapmalıydık, hala kabullenemiyorum bu düşüşü :asd:
Bu boga donemi euphoria olmadan bitmemeli. Bitmesi buyuk supriz olur. FED faiz artirsada 0.25-1% filan komik rakamlar. Bono piyasasinda 20 yildir kimse yatirim yapmiyo zaten. Akli basinda kimse gidip yatirmaz. Yine borsalar ve crypto’da kalir para. Tabi market-maker denen devler bu tur korku donemlerini iyi kullaniyo hep.

Son düzenleme:
öğleden sonraki dip seviyelere tekrar gelmiş. 150 civarında solana için alım fırsatını kaçırdım mı acaba diye üzülüyordum Allah korumuş. Ufak ufak uzun vadeli yatırım olsun diye aldıklarım dışında dişe dokunur varlığım yok, olanlara sabır diliyorum muhtemelen sabredenler zarar etmeyecek ama stresli iş hakikaten. Moralim bozulmasın diye uygulamayı açmıyorum - % bilmem kaç zarar görmek tat kaçırıyor.

Takip etmiyordum bir süredir nolmuş lan böyle öldürmüşler

öğleden sonraki dip seviyelere tekrar gelmiş. 150 civarında solana için alım fırsatını kaçırdım mı acaba diye üzülüyordum Allah korumuş. Ufak ufak uzun vadeli yatırım olsun diye aldıklarım dışında dişe dokunur varlığım yok, olanlara sabır diliyorum muhtemelen sabredenler zarar etmeyecek ama stresli iş hakikaten. Moralim bozulmasın diye uygulamayı açmıyorum - % bilmem kaç zarar görmek tat kaçırıyor.
Ağabey yorumuma neden wow attın, adamlar beni eleştirmekte haklı, senin Romalı kupon gibi yorum yapmışım :berkan:

Ağabey yorumuma neden wow attın, adamlar beni eleştirmekte haklı, senin Romalı kupon gibi yorum yapmışım :berkan:
Korktum, tedirgin oldum panik halinde wow attım. Küçük müçük de olsa yatırımımız var sakata gelmeyelim dedim o arada da wow vermişim istemsiz. :ROFLMAO:

Bu bitcoinden falan harbi kâr eden, kasayı doldurabilen var mı? Ciddi soruyorum, herkes bi şeyler peşinde ama bi tane batmayan yok ortalıkta. Var mi çok eskiden bitcoini olan 50k dolarları görüp bozduran mesela?

Ciddi yatırımları olan arkadaşlara sabırlar diliyorum umarım tekrar intihar haberleri gelmez. Bizde de var kayıp moralimiz bozuk ama hayatımızı karartacak kadar değil. Çok dikkatli olunmalı.

10k altı gelirse teknoloji falan hikaye fed parayı bastı bu da öyle balon oldu tezi yukselir

Geri
Üst Alt