- 10 Nisan 2013
- 58.792
- 41.994
- 3.943
Oha piyasanın içinden geçmişlerCüzdanlarınıza bakmayın.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oha piyasanın içinden geçmişlerCüzdanlarınıza bakmayın.
Mina ilk çıkış fiyatına gelsinde çökelimSaçma bir yükseliş yaşandığını söylemiş idik, öyle böyle süründürmedi o günden sonra.
Piyasaya para lazım.
Bundan sonra senaryo ne olur?Saçma bir yükseliş yaşandığını söylemiş idik, öyle böyle süründürmedi o günden sonra.
Piyasaya para lazım.
% 100 çakılacak. YTD
Saçma bir yükseliş yaşandığını söylemiş idik, öyle böyle süründürmedi o günden sonra.
Piyasaya para lazım.

Kaça kadar bir düşüş bekliyorsun?Saçma bir yükseliş yaşandığını söylemiş idik, öyle böyle süründürmedi o günden sonra.
Piyasaya para lazım.
Daha 48 ve 52 bin var oraları patlatacaklar muhtemelen 48'i aldıktan sonra 60'a kadar yükselişe geçecek eğer orayı tekrar geldiğinde kıramazsa daha gerilere çekilir.Marketi iyi anlamak lazım yoksa yönü direk belli olsa herkes milyoner olurdu böyle bir şey olmayacağına göre yeni ath için en iyi şartlara bakmak gerekiyor.
Halving öncesi yeni ath havası oluştu ama yeni ath olacaksa bile en iyi senaryo 48'e iğne atıp 52-58 arasında 1 ay bu aralıkta sıkışıp yukarı patlamasını beklemek en iyi senaryo bu olur özellikle 50-52 arası inanılmaz likidite ve stop var yeni ath yapacaksa bile orayı temizlemek isteyecektir.
İmkansız piyasayı besleyecek para girmesi. Artan BTC oldu zaten diğerleri hala çok düşüklerdi zirvelerine göre.Bence saçma bir yükseliş sayılmazdı ya, neticede ETF'lerin getirdiği bir hype ve para girişi oldu.
Üstüne bi de halving döngüsü eklendiğinde yükseliş kaçınılmazdı.
Geçen gün yaptığım halving döngü analizine göre önümüzde kaçınılmaz bi bull run var, bu sadece reliefti.
Burayı covid crash'e de benzetebiliriz, eşi benzeri olmasa da alman hükümeti ve mt.gox fudu bunu destekliyor bence.
Ayrıca düşüşlerdeki hacimsizlik de buna işaret. Yine de çok kişi zarar yazdı evet. Ben neyse ki btc en son tepede iken %25 bir kar alımı yapmıştım. O zaman sepetim %300 karda iken şu an sadece %20 karda.
Bundan sonrası için öngörü yapmak için şu an erken ancak ben güzel bir yükseliş geleceğine dair halen umutluyum.
Edit: Piyasaya asıl paranın fed faiz indirimleri ve abd seçimlerinden itibaren gireceğini düşünüyorum, umarım yanılmam çünkü tüm planım bunun üzerine. Ekstra görüşlere de her zaman açığım.
Ekli dosyayı görüntüle 250990
hocam para kalmadı ne oyun planı
O zaman bundan sonra boğa yok diyorsun, bu bağlamda yolunacak kazı bulacak reklamı nasıl yapacaklar?İmkansız piyasayı besleyecek para girmesi. Artan BTC oldu zaten diğerleri hala çok düşüklerdi zirvelerine göre.
Dümdüz zirve denemesi yapıp kırması saçma bir yükseliş, testere yaparak çıkmalıydı, mal toplanamadığı için güçleri de yetmedi piyasayı yukarıya çekmeye.
Muhtemelen parça parça yükselişler olacaktır faizler düştükten sonra bile, 3 gün meta artar 4 gün başkası 5 gün diğeri. Mevcut market cap çok yüksek, daha da yükseltmek için belki trilyon dolar sokulmalı, çok zor.
Boğa olur da işte belli gruplar yükselir sonra orası düşer diğeri yükselir gibi olur. Borsanın son dönemi de öyle oldu biraz. Hepsinin yükseldiği dönemler gibi olmaz gibi geliyor bana.O zaman bundan sonra boğa yok diyorsun, bu bağlamda yolunacak kazı bulacak reklamı nasıl yapacaklar?
Piyasadan para kazanmak istiyorlarsa boğa döngüsünü getirmek zorundalar diye düşünüyorum
SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tamam şimdi anladım, evet buna mutlaka katılıyorum. Coin sayısı artık çok arttı, hepsine birden 20-30x koklatmak neredeyse imkansız.Boğa olur da işte belli gruplar yükselir sonra orası düşer diğeri yükselir gibi olur. Borsanın son dönemi de öyle oldu biraz. Hepsinin yükseldiği dönemler gibi olmaz gibi geliyor bana.
Naçizane tavsiyem, uzmanı olunmayan, geniş çaplı bilgi sahibi olunmayan hiçbir şeye yatırım mantıklı değil.Borsaya yatırım mı mantıklı yoksa bitcoin mi ?
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi