Kripto Para Birimleri ve Coinler

Avax ve ahalisi rastalı ,hocam bir sigara varmı diyen tipler muhtemelen 😁

AVAX hadi oğlum. RWA, gaming vs her bir b.kta varsın. Lakin yükseliş konu olunca ölü taklidi yapıyorsun.
Ekim ayında warpcast da bir coin yakaladımdı ,node kurmak için (qui)
Ocak ayında kurdum bu sene ,ya o zaman kursaydım yada ocak ayında multileseydim yarım milyon dolar kazanacaktım 😵‍💫

Tamamen fair launch proje ,türk ct yeni haberi oldu daha ,kaspa gibi
Halen 3 node ile kazıyorum ama büyük balığı kaçırdım

Cüzdanlarda ufakta olsa bulundurun derim

Günaydın
Herkes düşüş bekliyor ; retail yatırımcı düşse de girsek diyor,
dışarıda kalan bir çok kişi var, içeride düşer diye satıp geri giremeyeni, acaba şimdi mi diyeni vs..
Seviyelerde aşağı yukarı belli. 22-23 bin gelmez bana göre o ayrı :) ( istersen iddaaya girerim )
29 aşağısına düşüp 1gün 3 gün kapanışı yaparsa geçmiş olsun yeni dip gelir
Buna ihtimal vermiyorum hatta derin düzeltme vermeden 60 lara gidebilir diye düşünmeye daha çok başladım artık.
Bir görüş;
60'a kadar doğru düzgün bir düzeltme vermeden (şimdiki %10-15 gibi değil %25-30 lar)
giderse ve oradan da 30 k der 2025 e kadar o aralığı range yaparsa ne olur?

Bunu düşünmenizi rica edeceğim.
Okuyan Herkese mutlu ve bol yeşilli afiyet dolu bir yıl dilerim
74e kadar soluksuz gitti. Bildik ama altlarda eridik o başka konu.Umarım dinleyen olmuştur.

Ethereum ETF'leri onaylandı 16:30'da alım satımlar başlıyor piyasaya nasıl bir etki edecek görelim ama aşağı yukarı sağlam mumlar gelebilir.

Heriflerin yazdiklari algoritmalarla bas etmek cok zor. Kendince bir fiyat belirliyorsun ve hep tam onun altina kadar yukselip dusuruyorlar. Sap gibi kaliyosun.

Market deviasyon yapılarıyla ilerliyor uzun zamandır. Hatta bugün 1h zaman periyodunda da bunu yaptı. Sırtındaki yükü boşaltıp bull/bear trapler vererek hareketini yapıyor.

Dolayısıyla ath kırıldıktan sonra büyük bir deviasyon hareketi bekliyorum açıkçası. 80k+ larda hatta 90 ları bulan bir deviasyon hareketi sonrasında 100-140k bekleyenler piyasaya damlayarak fomo oluşturacaklar diye düşünüyorum.

Akabinde 74k nın geri aşağı kıırlımı ile gözü 48k'daki breaker yapısında bulmamız hayli olası. Orada sancılı 1 ay kapanışı yaptıktan sonra market dönerse, işte o zaman herkesin dilindeki "mega boğa" vuku bulabilir...
1721833447984.webp
1721833434625.webp

Kritik ilk bölgeye geldik 63.500-64.000 tepki alıp yeni ath için 68.500'ü kıramazsa sıkıntı var muhtemelen şu an tepki alacak ve 66.000 seviyesine kadar tekrar yükselecek oradan sonrası hızla kırarsa yeni ath gelir kıramazsa kademe kademe yine aşağılara sarkarız.

Biraz takip etmek lazım en sağlam giriş 68.500'ü kırararsa retestinden girilebilir biraz piyasayı izlemek lazım.

Son düzenleme:
50.000 dolara düş oğlum hadi uğraştırma. Aylardır milletin ızdırabını z.ktin zaten. Nazlana nazlana eziyet çektireceğine tek mumla al götür.

Geri
Üst Alt