Kripto Para Birimleri ve Coinler

Viziyon sifirmis hans maier de, ne diye satiyorsun elindeki btc bu kadar ucuza.

Market cap’in gideceği fazla yer yok, onun ekseninde döner piyasa hafif yatay yukarıyla. Grafiklere ve trende bakmam lazım.

Bu koyinlerden cok para kazaniliyormus dogru mu arkadaslar?

Berberim Canathin (Jonathan diye yaziliyor ) ve Kuruyemisci Steve soyledi
Forex, crypto, borsa hepsinde de kazanılabiliyor bunlarda en büyük silah sabırdır ve doğru stratejiden sapmamaktır.

Aceleyi seven varsa genelde batıyor çünkü hızlı zengin olma yolunu kovalayanın sonu genelde dip oluyor ne var ne yok bırakıyor.

Trumpın ölmemesi piyasaya yaradı. Sonbahardan itibaren 100k koşusu başlar ve 100k'nın biraz üzerinde bu sezon son bulur diye düşünüyorum. Altlar da kabaca (elbette ayrışanlar olacaktır) buradan 5-7x civarı yaparlar ve kapanış.

Bişey olması gerektiği söyleniyordu hep yeni boğa için. Sanırım trump mevzusu tetiği çekti artık

sepette ufak rotasyonlar yapıyorum.

Btc düşerken düşen, yükselirken yerinde sayan veya düşen coinleri şutladım (rdnt, crv , dym gibi).

Onun yerine güçlü duran, manipülasyon sonrası range'i kazanan coinlere yer verdim:

Pendle, LDO, Vanry, Ordi gibi.

Hayırlara vesile olur umarım, ben yeni ath koşusunun başladığını düşünüyorum.

sepette ufak rotasyonlar yapıyorum.

Btc düşerken düşen, yükselirken yerinde sayan veya düşen coinleri şutladım (rdnt, crv , dym gibi).

Onun yerine güçlü duran, manipülasyon sonrası range'i kazanan coinlere yer verdim:

Pendle, LDO, Vanry, Ordi gibi.

Hayırlara vesile olur umarım, ben yeni ath koşusunun başladığını düşünüyorum.
1721127205326.webpBahsettiğim manipülasyon yapısına örnek burada görünüyor.

Fiyat önce aşağı manipülasyon yapıp likidite temizliyor. Ardından range low içine atıp orada günlük kapanış yapıyor.

Bullish yapı.

Geri
Üst Alt