Kripto Para Birimleri ve Coinler

avax ciddi deger kazaniyor btc ye karsi..4 gün önce aldim bugün 100% oranda deger kazanmis durumda
16sında alacaktım bana verdiğin güvenle. 10 bin tl yatıracaktım gözden çıkardığım bir para idi. Giremedim öteledim. Mutsuzum

16sında alacaktım bana verdiğin güvenle. 10 bin tl yatıracaktım gözden çıkardığım bir para idi. Giremedim öteledim. Mutsuzum
renkdasim tekrar ediyorum amacim kimseye güven vermek değil... kendiniz araştırın eger projeye inanciniz varsa girin..son dönemde ciddi kazandirdi bu demek degilki bu hep böyle devam eder karini alip çıkmayı bilmeliyiz yoksa biseye yaramaz..tabi cikarsin yine yükselebilir veya cikmazsin düşer bu kripto piyasası birazda şans işi

renkdasim tekrar ediyorum amacim kimseye güven vermek değil... kendiniz araştırın eger projeye inanciniz varsa girin..son dönemde ciddi kazandirdi bu demek degilki bu hep böyle devam eder karini alip çıkmayı bilmeliyiz yoksa biseye yaramaz..tabi cikarsin yine yükselebilir veya cikmazsin düşer bu kripto piyasası birazda şans işi

Aynen öyle ama sen yazınca merak ettim biraz araştırdım kafama acayip yattı. Adım atamayınca kaldı.

Yabancıların payı azsa bile faizler düşecek diye çıkan çok olur ondan yine düşer.
Ne alaka yav faizlerin düşmesi şirketlere yarayacak bir şey. Tefeci mi bunlar

Şu an hepsinin borç faiz yükü artıyor, yatırm da yapamıyorlar.

Geri
Üst Alt