- 1 Ağustos 2009
- 46.877
- 49.159
- 4.708
Hep sövüyorlar ya. Binance nasıl?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hep sövüyorlar ya. Binance nasıl?
Binance 10 numara, alisman lazim ama super.Hep sövüyorlar ya. Binance nasıl?
Referans alabilirimBinance 10 numara, alisman lazim ama super.
16sında alacaktım bana verdiğin güvenle. 10 bin tl yatıracaktım gözden çıkardığım bir para idi. Giremedim öteledim. Mutsuzumavax ciddi deger kazaniyor btc ye karsi..4 gün önce aldim bugün 100% oranda deger kazanmis durumda
renkdasim tekrar ediyorum amacim kimseye güven vermek değil... kendiniz araştırın eger projeye inanciniz varsa girin..son dönemde ciddi kazandirdi bu demek degilki bu hep böyle devam eder karini alip çıkmayı bilmeliyiz yoksa biseye yaramaz..tabi cikarsin yine yükselebilir veya cikmazsin düşer bu kripto piyasası birazda şans işi16sında alacaktım bana verdiğin güvenle. 10 bin tl yatıracaktım gözden çıkardığım bir para idi. Giremedim öteledim. Mutsuzum
renkdasim tekrar ediyorum amacim kimseye güven vermek değil... kendiniz araştırın eger projeye inanciniz varsa girin..son dönemde ciddi kazandirdi bu demek degilki bu hep böyle devam eder karini alip çıkmayı bilmeliyiz yoksa biseye yaramaz..tabi cikarsin yine yükselebilir veya cikmazsin düşer bu kripto piyasası birazda şans işi
Reyis bir tüyo ver de para kazanak.@Hidayet Sarıdağ yiğenim buraya el atmadığın belli oluyor.
Seni @Gökhan Sancak ve @Hidayet Sarıdağ a yönlendiriyorum rengimReyis bir tüyo ver de para kazanak.

@Hidayet Sarıdağ yiğenim buraya el atmadığın belli oluyor.
Ben ne yaptım da böyle oluyor ya
Vallahi bıktım!Borsada ralliye devam mı yiğenim?Kriptoyla işim olmaz yarın bir gün vergisi istenince çok olaylar dönücek
Borsada ralliye devam mı yiğenim?
Tek üzüldüğüm budur ya, centken almadım btcden bile mantıklıydı bunu almak.Binance (bnb) şahlanmış
Ters korelasyon var onların arasında esasında.Aynen güzel gidiyor faizler inene kadar bistte akmaya devam
Ters korelasyon var onların arasında esasında.
Yabancı yok çünkü pek şu an.
Ne alaka yav faizlerin düşmesi şirketlere yarayacak bir şey. Tefeci mi bunlarYabancıların payı azsa bile faizler düşecek diye çıkan çok olur ondan yine düşer.