- 22 Kasım 2008
- 41.419
- 3.496
- 2.003
Neden?Deprem oldu... Altları hoplattı.
Stopçular gümledi...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Neden?Deprem oldu... Altları hoplattı.
Stopçular gümledi...
Organize keriz silkeleme operasyonu... Stop gümletme ve panik satışları dediğimiz olay bu işte. 42nin altında 4 saat geçmediği sürece paniğe gerek yok. ytd(bunu çıkaranın...)Neden?
Bunun olması için önce tüm dünyanın tüm coinleri tanıması lazım. Sen bir şeye x veriyorsun adam y veriyor diğeri z veriyor ama bozdurmadan kullanamıyorsun.bunun manipülasyon icin yasası falan yok mu borsada ytd yazıyorlar herşeye bunda istedigin gibi insanları yönlendırebılıyormusun
Aynen öyle...bunun manipülasyon icin yasası falan yok mu borsada ytd yazıyorlar herşeye bunda istedigin gibi insanları yönlendırebılıyormusun
HayırNeoldu, bu gece çakilinca kimse basligi hortlatmamis.
Parasi yanan yokmu hiç ?
Neoldu, bu gece çakilinca kimse basligi hortlatmamis.
Parasi yanan yokmu hiç ?
Aslan gibi pusudayım yiğenim...Oltaya gelmedik.@Oğuzhan Ölmez'de var kripto uzmanıdır kendileri
Üstad bu işler hiç belli olmuyor.Gün içinde % 50 de koyduğu oluyor.% 70 değer kaybettiği de tamamen bilinmezlik ortamıBeklentiler ne simdi, iyice çakilcakmi yoksa burdan yükselirmi tekrar?
Benim felsefem belli, gittigi yerek kadar tutcam. X bi meblag beni memnun ederse alirim parami.
Yoksa oraya yatirdigim parayi zaten kaybetmis gibi görüyorum.
Günlük alım satım üzerinden se bu yorum bilemem ama alt coinlerin bir çoğu 3/4 aylık sürede aldığı kardan zarar yaptılar .Ortada daha çakılma yok.Neoldu, bu gece çakilinca kimse basligi hortlatmamis.
Parasi yanan yokmu hiç ?
En mantıklısı alıp tutmak gibi. Kripto olayı yaygınlaştıkca alıcısıda çoğalıyor.Günlük alım satım üzerinden se bu yorum bilemem ama alt coinlerin bir çoğu 3/4 aylık sürede aldığı kardan zarar yaptılar .Ortada daha çakılma yok.
Bana mı öyle geliyor yoksa son zamanlarda bu işlerr giren sayısı inanılmaz derecede arttı mı?
CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Baktım herkes bunun peşinden koşuyor ben de bi kurcalayayım dedim ama yok benlik değil galiba ekonomiyi de iyi bilmek lazımEvet, ne işe yaradığını alt yapısını bilmeden herkes dalıyor.
Bir yatırım aracını herkes konuşmaya başladıysa patlaması yakın demektir, bu kural her zaman geçerlidir.
Baktım herkes bunun peşinden koşuyor ben de bi kurcalayayım dedim ama yok benlik değil galiba ekonomiyi de iyi bilmek lazım
CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Onlar gerizekalı ya, aldığınız coinları araştırcaksın.Mantıklı yaklaşıyorsun da bu işe girenlerin çoğu ekonominin e'sinden anlamıyor.
65 milyar olan ve hala arzı mümkün olan doge için bitcoin değerine gelecek diyen tipler var.
3 sene önce de herkes bu kafadaydı bitcoin 20 binden 3 bin dolara düşünce battılar, o dönem parlayan alt coinler ise çöp oldu. XVG ve IOTA kaç kat düştü açıp bakabilirsin.Patlıycağını zannetmiyorum, bankalar vs kabul etmeye başladı. Şirketlerde yavaş yavaş bunu bi para birimi olarak kullanmaya başlıyor.
Bu olaylar yaygınlaştıkca, hele yarın online ödemelerde/alışverişte yaygınlaştığını düşündüğümde kimse tutamaz.
8 sene önce niye almamışız diye hayıflanıyoruz şuanda. Yarın 10 sene sonra, vay arkadaş 10 sene önce niye almamışız deriz gibi geliyor.
Ufak ufak stokluyorum ben.