Kripto Para Birimleri ve Coinler

bunun manipülasyon icin yasası falan yok mu borsada ytd yazıyorlar herşeye bunda istedigin gibi insanları yönlendırebılıyormusun
Bunun olması için önce tüm dünyanın tüm coinleri tanıması lazım. Sen bir şeye x veriyorsun adam y veriyor diğeri z veriyor ama bozdurmadan kullanamıyorsun.

Şu an saadet zincirinden farkı yok, gün gelecek coinlerin çoğunu -en az %99unu- satacak kimse bulamayacak insanlar.

Beklentiler ne simdi, iyice çakilcakmi yoksa burdan yükselirmi tekrar?

Benim felsefem belli, gittigi yerek kadar tutcam. X bi meblag beni memnun ederse alirim parami.

Yoksa oraya yatirdigim parayi zaten kaybetmis gibi görüyorum.

Beklentiler ne simdi, iyice çakilcakmi yoksa burdan yükselirmi tekrar?

Benim felsefem belli, gittigi yerek kadar tutcam. X bi meblag beni memnun ederse alirim parami.

Yoksa oraya yatirdigim parayi zaten kaybetmis gibi görüyorum.
Üstad bu işler hiç belli olmuyor.Gün içinde % 50 de koyduğu oluyor.% 70 değer kaybettiği de tamamen bilinmezlik ortamı

Günlük alım satım üzerinden se bu yorum bilemem ama alt coinlerin bir çoğu 3/4 aylık sürede aldığı kardan zarar yaptılar .Ortada daha çakılma yok.
En mantıklısı alıp tutmak gibi. Kripto olayı yaygınlaştıkca alıcısıda çoğalıyor.
Heleki hiç bir fikri olmayıpta alan adam inanılmaz çok.

Bana mı öyle geliyor yoksa son zamanlarda bu işlerr giren sayısı inanılmaz derecede arttı mı?

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bana mı öyle geliyor yoksa son zamanlarda bu işlerr giren sayısı inanılmaz derecede arttı mı?

Evet, ne işe yaradığını alt yapısını bilmeden herkes dalıyor.

Bir yatırım aracını herkes konuşmaya başladıysa patlaması yakın demektir, bu kural her zaman geçerlidir.

Evet, ne işe yaradığını alt yapısını bilmeden herkes dalıyor.

Bir yatırım aracını herkes konuşmaya başladıysa patlaması yakın demektir, bu kural her zaman geçerlidir.
Baktım herkes bunun peşinden koşuyor ben de bi kurcalayayım dedim ama yok benlik değil galiba ekonomiyi de iyi bilmek lazım

Baktım herkes bunun peşinden koşuyor ben de bi kurcalayayım dedim ama yok benlik değil galiba ekonomiyi de iyi bilmek lazım

Mantıklı yaklaşıyorsun da bu işe girenlerin çoğu ekonominin e'sinden anlamıyor.

65 milyar olan ve hala arzı mümkün olan doge için bitcoin değerine gelecek diyen tipler var.

Patlıycağını zannetmiyorum, bankalar vs kabul etmeye başladı. Şirketlerde yavaş yavaş bunu bi para birimi olarak kullanmaya başlıyor.
Bu olaylar yaygınlaştıkca, hele yarın online ödemelerde/alışverişte yaygınlaştığını düşündüğümde kimse tutamaz.

8 sene önce niye almamışız diye hayıflanıyoruz şuanda. Yarın 10 sene sonra, vay arkadaş 10 sene önce niye almamışız deriz gibi geliyor.

Ufak ufak stokluyorum ben.

Mantıklı yaklaşıyorsun da bu işe girenlerin çoğu ekonominin e'sinden anlamıyor.

65 milyar olan ve hala arzı mümkün olan doge için bitcoin değerine gelecek diyen tipler var.
Onlar gerizekalı ya, aldığınız coinları araştırcaksın.
Pat diye atlarsan, vay millet alıyor bende alıyım dersen yaya kalırsın.

Patlıycağını zannetmiyorum, bankalar vs kabul etmeye başladı. Şirketlerde yavaş yavaş bunu bi para birimi olarak kullanmaya başlıyor.
Bu olaylar yaygınlaştıkca, hele yarın online ödemelerde/alışverişte yaygınlaştığını düşündüğümde kimse tutamaz.

8 sene önce niye almamışız diye hayıflanıyoruz şuanda. Yarın 10 sene sonra, vay arkadaş 10 sene önce niye almamışız deriz gibi geliyor.

Ufak ufak stokluyorum ben.
3 sene önce de herkes bu kafadaydı bitcoin 20 binden 3 bin dolara düşünce battılar, o dönem parlayan alt coinler ise çöp oldu. XVG ve IOTA kaç kat düştü açıp bakabilirsin.

Tabii patlayınca kimse gelip de sermayenin çoğunu kaybettim yazmıyor.

Geri
Üst Alt