Kripto Para Birimleri ve Coinler

Arkadaslar, piyasa şu aralar keklenmek icin cok musait. Lutfen dikkatli olun. Guc bela kazandigimiz uc kurusu kolay kaybetmeyelim. Bazi koinler uzun vadede daha cok kazandiracatir. Aliyorsaniz panic yapmayin.

Siteye ulaşım sağlanamıyormuş
herkes Paribu diye bir şey ile bunlara sayıp sövüyor
Dolandırıcı demek ağır olur.

Yatırım firmaları da yaşatıyor bunu, Paribu yıllardır kullanılan bir platform. Dalgalanmalarda kendilerini güvenceye almaları da kısmen normal, döviz satanlar bile makas açıyor o durumda.

Turk firmalari da dolandirici degiller
Ama binance her anlamda daha iyi, papara ile yatirirken yuzde 1 komisyon aliyorlar sadece. Ben 3-4 yildir bir sorun yasamadim. Ama tabii fakirim ben 1000-2000 dolar çeviriyorum maks

20'lere gelir mi acaba
Bayağıdır takip etmiyorum.

Dipte ve tepedeki hacimleri karşılaştırın, tepedeki oluşum dipten çok yüksekse milletin eline vermişlerdir.
abi 21 milyon coins olunca yenisi üretilmeyecek ya sistemi koruma mekanizlamalarına ters değil mi bu, ben şöyle biliyorum yeni üretilen coinlerle hacke karşı koruma yapıyorlar
Düşüş mü?

Niye ters olsun yav gerçek ederi 3 bin dolar bitcoinin. Ondan sonraki maliyetler taşıma maliyeti; cüzdan maliyeti vs oluyor. Zaten geleceği çoktan fiyatlamış durumda, sigorta payı gibi düşünebiliriz bunu.

10 binlerde iken 8'e düşerdi fiyat arttıkça bu dalgalanmalar normal gelicek ama bu piyasada kaldıraçlı işlem yapılmaz çok riskli.
Bir yerde bu dalgalanma sonrası geri dönmeyecek, o zaman da sayısız batan olacak. 40 binden bitcoin alan bir ton insan vardır mesela.

Bence normal değil, düzeltme de yükseliş de yavaş olmalı, şu anki durumun kumar masasından farkı yok, kimse neye yatırım yaptığını bilmeden sırf yükseliyor diye alıyor.

Geri
Üst Alt