- 29 Haziran 2015
- 34.736
- 28.299
- 2.083
Siteye ulaşım sağlanamıyormuş
herkes Paribu diye bir şey ile bunlara sayıp sövüyor
Yerli borsayla uğraşılmaz bu işlerde yabancılar da riskli ama yerliler çok daha riskli.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Siteye ulaşım sağlanamıyormuş
ÖyleymişYerli borsayla uğraşılmaz bu işlerde yabancılar da riskli ama yerliler çok daha riskli.
Dolandırıcı demek ağır olur.Siteye ulaşım sağlanamıyormuş
O değilde bitcoine ne koymuşlar yav %30a dayandı düşüş.
abi 21 milyon coins olunca yenisi üretilmeyecek ya sistemi koruma mekanizlamalarına ters değil mi bu, ben şöyle biliyorum yeni üretilen coinlerle hacke karşı koruma yapıyorlarO değilde bitcoine ne koymuşlar yav %30a dayandı düşüş.
10 binlerde iken 8'e düşerdi fiyat arttıkça bu dalgalanmalar normal gelicek ama bu piyasada kaldıraçlı işlem yapılmaz çok riskli.O değilde bitcoine ne koymuşlar yav %30a dayandı düşüş.
Bayağıdır takip etmiyorum.20'lere gelir mi acaba
Düşüş mü?abi 21 milyon coins olunca yenisi üretilmeyecek ya sistemi koruma mekanizlamalarına ters değil mi bu, ben şöyle biliyorum yeni üretilen coinlerle hacke karşı koruma yapıyorlar
Bir yerde bu dalgalanma sonrası geri dönmeyecek, o zaman da sayısız batan olacak. 40 binden bitcoin alan bir ton insan vardır mesela.10 binlerde iken 8'e düşerdi fiyat arttıkça bu dalgalanmalar normal gelicek ama bu piyasada kaldıraçlı işlem yapılmaz çok riskli.
Yerli ve milli borsamız varken gavur icatlarından uzak duralım.
Tl bazında kurtardık şimdi iki senelik enflasyon farkını kurtarmaya çalışıyorum rengim.Üstatın tavsiyesi ile girmiş olduğun gavur icadı dolardan yapmış olduğun zararın bir kısmını telafi etmişsindir umarım rengim.
Tl bazında kurtardık şimdi iki senelik enflasyon farkını kurtarmaya çalışıyorum rengim.