Kripto Para Birimleri ve Coinler

Ne alaka yav faizlerin düşmesi şirketlere yarayacak bir şey. Tefeci mi bunlar

Şu an hepsinin borç faiz yükü artıyor, yatırm da yapamıyorlar.

Faizler artınca bankalar yükseldi zaten yükselsin diye bekleyen onlardı şimdi düşsün diye bekliyorlar.

Faizler artınca bankalar yükseldi zaten yükselsin diye bekleyen onlardı şimdi düşsün diye bekliyorlar.
Faiz artınca bankaların yükselme ihtimali de tek taraflı evet mevduatlar artabilir ama kredi frekansı azalıyor. Mevduat artsa da kredi olarak veremedikten sonra bir işe yaramıyor.

Faiz artınca bankaların yükselme ihtimali de tek taraflı evet mevduatlar artabilir ama kredi frekansı azalıyor. Mevduat artsa da kredi olarak veremedikten sonra bir işe yaramıyor.

0,64 nasıl yanlışsa şu anki de öyle yanlış her şey durdu bakalım nereye kadar gidecek

0,64 nasıl yanlışsa şu anki de öyle yanlış her şey durdu bakalım nereye kadar gidecek
Piyasayı durdursa da anca bu rakamlarda kuru tutabiliyorlar.

Yatırım yapmak büyük risk ama artık 4 senede 2 katını ödüyorsun aldığın paranın.

Tek üzüldüğüm budur ya, centken almadım btcden bile mantıklıydı bunu almak.

Bir nevi binanceın kendisine yatırım yapmak gibiydi.
Binance üye oldğumda 1,x li birşeydi

100 katını bulmuş oldu

o halde alınıp saklanacak bir coin değildi ,komisyon için tutuluyordu 🤔

IOTA 1€ gördü az önce. 0,45€ tan almistim 1845 adet.

1845 adetin 75%ini 0,58€ kurustan sattim, kalan 25% bölümü tutarim diyordum dayanamayip onuda dün 0,69€ dan sattim. Suanda pismanim ama son pismanlik neye yarar? O yüzden ne yapsan pisman ediyor sistem seni :)

Alacaksin unutacaksin, belki birgun uçuk rakamlari görür diye.

Kamu Spotu: ihtiyaciniz olan parayla kripto oynamayin. Lazim olmayan, deger kaybedeceginde uzulmeyceginiz miktar varsa yatirabilirsiniz.

Binance üye oldğumda 1,x li birşeydi

100 katını bulmuş oldu

o halde alınıp saklanacak bir coin değildi ,komisyon için tutuluyordu
Ben senden önce üye olmuşumdur yav Binance'ı ben önermiştim sana; yanlış mı hatırlıyorum :D

Ben üye olduğumda alınabiliyordu.

Çıkış amacı komisyon + bozuklukların birikmesiydi bir nevi de işte yatırımcı sayısı arttıkça değerlenmesi çok olasıydı. Her şey çakılırken bu btc gibi dik durdu.

Ben senden önce üye olmuşumdur yav Binance'ı ben önermiştim sana; yanlış mı hatırlıyorum :D

Ben üye olduğumda alınabiliyordu.

Çıkış amacı komisyon + bozuklukların birikmesiydi bir nevi de işte yatırımcı sayısı arttıkça değerlenmesi çok olasıydı. Her şey çakılırken bu btc gibi dik durdu.
Evet sen onermistin 👍
Yalanlama babinda yazmadim
0,50 cebt civari cikisi vardi
Baya baslarda girmisiz bu islere 🤣

IOTA 1€ gördü az önce. 0,45€ tan almistim 1845 adet.

1845 adetin 75%ini 0,58€ kurustan sattim, kalan 25% bölümü tutarim diyordum dayanamayip onuda dün 0,69€ dan sattim. Suanda pismanim ama son pismanlik neye yarar? O yüzden ne yapsan pisman ediyor sistem seni :)

Alacaksin unutacaksin, belki birgun uçuk rakamlari görür diye.

Kamu Spotu: ihtiyaciniz olan parayla kripto oynamayin. Lazim olmayan, deger kaybedeceginde uzulmeyceginiz miktar varsa yatirabilirsiniz.
Yatırım yapmak bu değil ben €0,30 300 tane aldım 3.5 hafta önce hiç birini satmadım. Daha da yükselir mi acaba?

Bitcoin'de yeni zirve​

Kurumsal alımların desteğindeki tırmanışını sürdüren, kripto para piyasalarının en yüksek hacimli birimi Bitcoin, Mastercard, Twitter, Deutsche Telekom Dapper Labs gibi büyük şirketlerin de katılımının ardından 48,745.73 dolarlık yeni zirvesini gördü.​

Son 24 saat içinde 44,482.17 ve 48,745.73 dolar arasında dalgalanan Bitcoin, yüzde 5.33 artışla 47,166.83 dolara yükselirken, birimin haftalık kazancı da yüzde 26.47 olarak hesaplandı. Bitcoin'in toplam piyasa hacmi de yaklaşık 47 milyar dolarlık artışla 831 milyar dolardan 878 milyar dolara yükseldi.

Ben de RTX 3060 çıktığında ekran kartı bulduğumda mining yapacağım. Günlük tek karttan 6 dolar kazananlar var. Hesaplamaya göre bende girişeceğim.

IMG_7450.webp

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt