- 19 Kasım 2010
- 8.824
- 3.798
- 1.438
Chz baya yürümüş.
Verification dün gece alamadım.
Beklemedeyim arkadaşlar.
Gscimbom mobil
Verification dün gece alamadım.
Beklemedeyim arkadaşlar.
Gscimbom mobil
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne desen haklısın..sırf gscimbom adminliginden aylık 50 bin alan adamlarin bile gözü senin coinlerde
6.5tan salıp hot'a girdim. %30 yükseltmişim farkında olmadan.Chzyi hanginiz düşürdü?
İyi yatırımcısın reis. Ben 7ye stop koydum ama çıkamıyor bir türlü. Onun yerine 6.5 yapıp 5ten geri alaydım iyiydi6.5tan salıp hot'a girdim. %30 yükseltmişim farkında olmadan.
Sonunda sahalara döndün6.5tan salıp hot'a girdim. %30 yükseltmişim farkında olmadan.
Hot ile ilgili görüşlerini alalım.Kendisi seneye bu zamanlar 5 lira olacak görüntüsü veriyor.6.5tan salıp hot'a girdim. %30 yükseltmişim farkında olmadan.
Kanka bakıyorum ara ara da benim niyetim makul bir şey yakalayıp hedef emri verip piyasadan çekilmek daha çok, CHZ'yi yakaladım ama yükselişine denk geldik, 1 lirayken falan yakalasam yüklü girerdim.Sonunda sahalara döndün
2017 den bu yana
Yakında analiz beklenti paylaşımlarını beklerim ,ekonomiden anlayanlardan faydalanmak gerekiyor .
Defi protokol coinlerine bir el at
Likidite sağlayan coinlerin ,kontrat anlaşmalarını vb.
Emniyet şeridi gibi bir şey olmuş bu ya, felaket senaryosunda iş yapar.Hot ile ilgili görüşlerini alalım.Kendisi seneye bu zamanlar 5 lira olacak görüntüsü veriyor.
Olacak demedim öyle bir görüntüsü var dedim.Neyse g.o rengim...Oguzhan beyin 5 tl olacak tavsiyesiyle 0.0375ten 10milyon lot alış yaptık. HO.
0.02de yazdım 0.04 oldu#hot #hot #hot

Arkadaşın öngörüsü bu şekilde. Bakalım.