Kripto Para Birimleri ve Coinler

Ben de mi girsem şu kripto bataklığına
Biraz baktım da Binance iyi sanırım butun coinler varmıs. TR dekilerde cok az. Binance da kimlik onayı istiyo sanırsam. Kimlik fotosu falan. alım satım için sart di mi? Para yatırmak için bi de papara hesabı acılması lazım herhal

Ben de mi girsem şu kripto bataklığına
Biraz baktım da Binance iyi sanırım butun coinler varmıs. TR dekilerde cok az. Binance da kimlik onayı istiyo sanırsam. Kimlik fotosu falan. alım satım için sart di mi? Para yatırmak için bi de papara hesabı acılması lazım herhal
Dünden yolladım fotoları daha onay gelmedi.

Gscimbom mobil

Bu kadar oynaklikla insanda psikoloji falan kalmaz. Hele terste kalırsan bittin.

Ben şöyle algıladım sana dokunmayacak 10 binin var bu mebla kişiye göre değişir tabi kimine bin kimine 100 bin..5 coin seçip 2 ser lira atılabilir..ama bu seçilenlerin fiyatı cidden düşük olmalı 0.02 dolar falan bir kenara atıp yükselişe göre belli bir dönem unutulabilir.. Vadeli parayla veya mal mülk satilarak yuva yıkar coin işi

Hani şair demiş ya seni bir kez öpsem ikinin hatrı kalır, iki kere öpsem üçün boynu bükük kalır o yüzden seviyorum diyeceksin o yüzden kazandığınıza şükredin daha fazlasına satamadığınız için üzülmeyin :)

Eşşeğe yatırım yapsan en az x2 yapmış zaten

O yüzden herkes uzman sanıyor kendisini bu coin işinde

Her şey zirvesinde ya da zirveye yakınken istesen de kaybedemezsin.

Lakin mesele karını alıp çıkmak.

O yüzden x yatırıyorsanız 2x olduğunda x'i çekeceksiniz, kalan x nereye giderse gider.

Zaten akıllı olan bu şekilde kazanıyor, sabırsız olan da yükselene atladığından kaybediyor.

Piyasa döndüğünde eliniz sat tuşuna gitmeyecek, %80 karını verip zarara dönecek.

Yanlışlıkla nasıl sattın reis, hele de dün akşam :D

Satmak isteyen adamlar satamadı genelde.
Çıkış trendi daha başlamamışti.
Bende paribu'yu yeni yeni kullandığım için saat 17 civarı dedim ki; fiyat 3.90'a düşerse sat emri vereyim ki sert bir düşüş gelirse kâri alıp çıkarım sonra düşükken yine toplarım.

Oysa ki; koşul yerine tıklamadan direk satış yapmışım fark etmedim.
Yarım saat sonra tekrar 4.250'den alayım dedim bu seferde paribu kitlendi alım yaptirmadi .
Sonra çıkışını izlerken öyle baka kaldım :(

Geri
Üst Alt