Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 80.280
- 91.175
- 5.093
Şahsımın kripto piyasasından elini eteğini çekmesine neden olacak bir gelişme...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şahsımın kripto piyasasından elini eteğini çekmesine neden olacak bir gelişme...
Bir sen eksiktin üstad h.o
Cok da bekleme yoksa tepeden satarlar sana kryptolari.Ben de yavas yavas bu ise girmeyi düsünüyorum önümüzdeki aya kadar iyi bir bilgilenme hazirligi yaparak. Savulun alemin icine etmeye geliyorum dostlar.
www.youtube.com > search: "fatih terim tanımadığı herifi dehliyor" > videoyu aç > linki kopyala > bu postun altına yapıştır.Benim neyim eksik sizden, biraz da ben kazanayim.
Bizim Fener macindan beri iddia da oynamiyorum, yeni birseyler lazim. Kadiköy'de tekrardan kazanirsak birakirim demistim.
Benim neyim eksik sizden, biraz da ben kazanayim.
Bizim Fener macindan beri iddia da oynamiyorum, yeni birseyler lazim. Kadiköy'de tekrardan kazanirsak birakirim demistim.
www.youtube.com > search: "fatih terim tanımadığı herifi dehliyor" > videoyu aç > linki kopyala > bu postun altına yapıştır.
@Oğuzhan Ölmez
Piyasanın yanına koymuşsunuz, gelin gelin hepiniz girin de çöksün iyice.
Oguzhan'in cökertemedigi sistemi ben mi cökertecegim be Kero.
Lan froto almaya yetişebildin miUzun süren araştırmalarım ve analizlerim sonucunda One projesine destek vermeye karar verdim. Yolumuz acik olsun.
Uzun süren araştırmalarım ve analizlerim sonucunda One projesine destek vermeye karar verdim. Yolumuz acik olsun.
Iki gündür biste pek bakmiyorum :sLan froto almaya yetişebildin mi
Olm Ali Koç 2 milyarlık yatırım açıkladı 200den az bir şey alabildim.Iki gündür biste pek bakmiyorum :s
Şimdi sen diyince baktim simdi a1, seker, bofa çetesi toplamış hep. Yarın basarlar hemen.
Gördüm de toplayanlar sıkıntılı. Tahminimce yarın açılışta basarlar. Uzun vadede guzel şeyler olabilir tabi o ayrı mesele. YtdOlm Ali Koç 2 milyarlık yatırım açıkladı 200den az bir şey alabildim.
Manipüle etseler 300e gider rahat. Ytd diyeyim de sıkıntı olmasın![]()
Sakın alıp ismail renkdasimizla ocagimiza incir ağacı dikme.
Rengim bu algıyı yıkmak için daha ne kadar vurgun yapmam gerekiyor?Sakın alıp ismail renkdasimizla ocagimiza incir ağacı dikme.